Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Rateros Campeones Soldados
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Cañizales geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ricketts met de inworp. Schmid is nu in balbezit. Schmid draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hurane is nu in balbezit. Hurane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Rateros - Campeones Soldados 0:1

21e minuut.
Cole onderschept slim de pass. Cole met een sublieme pass. Lewis is nu in balbezit. Lewis schiet op doel. Suárez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CD Rateros - Campeones Soldados 1:1

34e minuut.
Vega kopt de bal weg. Solano is nu in balbezit. Solano geeft een hoge lob. Lewis is nu in balbezit. Lewis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ceballos passt de bal in één keer door. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis passt de bal zonder na te denken. Carter bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivero speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Vega rent richting de bal. Ceballos is nu in balbezit. Ceballos passt de bal zonder na te denken. Lewis rent richting de bal. Lewis haalt uit met een fantastische trap. Suárez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Rateros 50%, Campeones Soldados 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CD Rateros - Campeones Soldados 1:1

51e minuut.
Ureña speelt de bal door. Olmos is nu in balbezit. Vega tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olmos raakt geblesseerd tijdens het duel. Olmos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Ureña heeft problemen om de bal te vangen. Schmid is nu in balbezit. Schmid passt de bal met de wreef. Hurane is nu in balbezit. Hurane draait met de bal, schiet en ... Benítez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Rateros - Campeones Soldados 1:2

60e minuut.
Ureña geeft een hoge lob. Cañizales kopt de bal weg. Saés probeert de bal met de borst te controleren. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Vega met een snelle inworp. Ceballos rent richting de bal. Ceballos passt de bal in één keer door. Olmos rent richting de bal. Olmos geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Rateros 54%, Campeones Soldados 46%.
CD Rateros - Campeones Soldados 1:2