Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Alces Traidores Salamandras
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Berrio geeft de bal voor. Palacio kopt de bal weg. De los Ríos rent richting de bal. Ibarra onderschept slim de pass. Ibarra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Herrery bereikt de bal nog maar net als eerste. De los Ríos onderschept slim de pass. De los Ríos met een sublieme pass. Herrera rent richting de bal. Herrera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Herrery rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De los Ríos. Herrery raakt geblesseerd tijdens het duel. Chifundo met een snel genomen vrije trap. Cabrera probeert de bal met de borst te controleren. Ibarra rent richting de bal. Ibarra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Alces - Traidores Salamandras 1:0

11e minuut.
Martínez geeft de bal voor. Forero bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrocha schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Arrocha moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Arrocha schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Forero raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Herrera neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Dasent is nu in balbezit. Dasent geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pascal met de inworp. Herrery geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Casanova rent richting de bal. Casanova passt de bal in één keer door. Forero bereikt de bal nog maar net als eerste. Forero geeft de bal voor. Samudio krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Alces - Traidores Salamandras 1:1

23e minuut.
Jaén rent richting de bal. Forero verovert de bal door een tackle van achteren. Forero geeft een lange en hoge pass. Samudio heeft problemen om de bal te vangen. Samudio haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Alces - Traidores Salamandras 1:2

41e minuut.
Casanova geeft een hoge lob. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jaén de bal onder controle te krijgen. Alba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Alces - Traidores Salamandras 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Alces 52%, Traidores Salamandras 48%.
F.C. Alces - Traidores Salamandras 1:3

47e minuut.
Jaén kopt de bal weg. Herrera rent richting de bal. Herrera passt de bal zonder na te denken. Samudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Samudio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Pascal met een sublieme pass. Herrery bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrery met een sublieme pass. Ibarra rent richting de bal. Ibarra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Chifundo passt de bal met de wreef. Ibarra rent richting de bal. Ibarra passt de bal zonder na te denken. Herrery rent richting de bal. Herrery haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De los Ríos is nu in balbezit. De los Ríos passt de bal met de wreef. Jaén is nu in balbezit. Samudio onderschept slim de pass. Samudio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Daar is Cabrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blades bereikt de bal nog maar net als eerste. Blades geeft een hoge lob. Chifundo rent richting de bal. Chifundo geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Alces - Traidores Salamandras 2:3

65e minuut.
De los Ríos is nu in balbezit. Chifundo onderschept slim de pass. Chifundo met een sublieme pass. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Herrery met een sublieme pass. Berrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrio geeft de bal voor. Klungelig pakt Dasent de bal. Pascal speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Dasent met een snelle inworp. Martínez geeft een hoge lob. Forero kopt de bal weg. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pascal is nu in balbezit. Pascal passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Herrery de bal. Herrery draait met de bal, schiet en ... Calderón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Alces - Traidores Salamandras 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Alces 51%, Traidores Salamandras 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Alces - Traidores Salamandras 3:3