Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pasivos Inútiles Calmados Avestruces
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Aldrete onderschept slim de pass. Calvo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aldrete raakt geblesseerd tijdens het duel. Gibbs zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Saés bereikt de bal nog maar net als eerste. Saés schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Singh is nu in balbezit. Chiari onderschept slim de pass. Chiari probeert naar een medespeler te passen. Saés is nu in balbezit. Saés draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Iturralde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Govan geeft de bal voor. Inworp. Birmingham met een snelle inworp. Chiari bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiari geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Singh kan de bal niet met de borst controleren. Chiari rent richting de bal. Chiari passt de bal zonder na te denken. Saés is nu in balbezit. Saés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pasivos Inútiles - Calmados Avestruces 0:1

25e minuut.
Zings bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz onderschept slim de pass. Paz met een sublieme pass. Chiari bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasivos Inútiles 64%, Calmados Avestruces 36%.
Pasivos Inútiles - Calmados Avestruces 0:1

53e minuut.
Birmingham onderschept slim de pass. Chiari bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Singh. Chiari raakt geblesseerd tijdens het duel. Carrion met een snel genomen vrije trap. Iturralde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Zings probeert naar een medespeler te passen. Saés bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McDonald. McDonald krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Singh passt de bal met de wreef. Peniche is nu in balbezit. Aldrete probeert naar een medespeler te passen. Saés heeft problemen om de bal te vangen. Saés draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Posada rent richting de bal. Carrion onderschept slim de pass. Carrion passt de bal in één keer door. Saés rent richting de bal. Saés haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Carrasco geeft een hoge lob. McDonald rent richting de bal. Saés bereikt de bal nog maar net als eerste. Saés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasivos Inútiles - Calmados Avestruces 0:2

86e minuut.
Chong geeft een hoge lob. Gibbs rent richting de bal. Jaramillo onderschept slim de pass. Calvo is nu in balbezit. Calvo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasivos Inútiles - Calmados Avestruces 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasivos Inútiles 48%, Calmados Avestruces 52%.
Pasivos Inútiles - Calmados Avestruces 1:2