Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grandes Tontos CD Perros
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Tejeda passt de bal in één keer door. Fernández Gutiérrez is nu in balbezit. Zapata is nu in balbezit. Fernández Gutiérrez rent richting de bal. Fernández Gutiérrez schiet op doel. Bocanegra bokst de bal weg.

15e minuut.
Fernández Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Powell is nu in balbezit. Falcón legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Powell raakt geblesseerd tijdens het duel. Fernández Gutiérrez legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal! Klungelig pakt Fernández Gutiérrez de bal. Bocanegra probeert naar een medespeler te passen. Mudarra rent richting de bal. Mudarra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Mudarra is nu in balbezit. Barrios is nu in balbezit. Mudarra verovert de bal door een tackle van achteren. Mudarra haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Garrido de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Valentine geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ortiz met de inworp. Palomino is nu in balbezit. Palomino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mudarra is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Grandes Tontos - CD Perros 0:1

23e minuut.
Zapata probeert naar een medespeler te passen. Mudarra is nu in balbezit. Fernández Gutiérrez rent richting de bal. Mudarra onderschept slim de pass. Mudarra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Zings probeert naar een medespeler te passen. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Gutiérrez rent richting de bal. Fernández Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. Jacobs probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Jacobs heeft problemen om de bal te vangen. Jacobs speelt de bal door. Tejeda rent richting de bal. Palomino verovert de bal door een tackle van achteren. Palomino geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Jacobs probeert naar een medespeler te passen. De La Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Iglesia passt de bal zonder na te denken. Mudarra heeft problemen om de bal te vangen. Mudarra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grandes Tontos 54%, CD Perros 46%.
Grandes Tontos - CD Perros 0:1

52e minuut.
Tejeda is nu in balbezit. Tejeda geeft een hoge lob. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata verovert de bal door een tackle van achteren. Zapata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Zings heeft problemen om de bal te vangen. Zings geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aub met een snelle inworp. Palomino geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grandes Tontos 43%, CD Perros 57%.
Grandes Tontos - CD Perros 0:1