Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scousers United Yorky
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 21.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


21e minuut.
Caicedo onderschept slim de pass. Caicedo passt de bal in één keer door. Arrocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrocha haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Quiñónez de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rueda speelt de bal door. Daley heeft problemen om de bal te vangen. Lefevre met een sublieme pass. Piggot is nu in balbezit. Piggot haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Scousers United - Yorky 0:1

23e minuut.
Daar is Maltez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maltez geeft een lange en hoge pass. Quiñónez kan de bal niet met de borst controleren. Villarreal is nu in balbezit. Villarreal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rueda bokst de bal weg.

43e minuut.
Lefevre is nu in balbezit. Lefevre probeert naar een medespeler te passen. Piggot rent richting de bal. Piggot schiet op doel. Reed kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Gaez heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scousers United 58%, Yorky 42%.
Scousers United - Yorky 0:1

53e minuut.
Caicedo rent richting de bal. Caicedo met een sublieme pass. Arosemena is nu in balbezit. Piggot onderschept slim de pass. Piggot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Arosemena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira passt de bal zonder na te denken. Orlaineta is nu in balbezit. Orlaineta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Macmur rent richting de bal. Reed bereikt de bal nog maar net als eerste. Macmur begaat een overtreding. Macmur krijgt een gele kaart. Reed raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Reed kan niet meer verder spelen. Blades komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Ruíz geeft de bal voor. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts met een sublieme pass. Piggot bereikt de bal nog maar net als eerste. Piggot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Arosemena geeft een hoge lob. Daar is Ruíz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruíz met een sublieme pass. Arrocha rent richting de bal. Arrocha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Blades rent richting de bal. Blades met een sublieme pass. Piggot rent richting de bal. Orlaineta is nu in balbezit. Orlaineta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scousers United - Yorky 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scousers United 54%, Yorky 46%.
Scousers United - Yorky 0:2