Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:21
  • Competitiewedstrijd: Prva Liga
  • Stadion: FK Kuti Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 22704
FK Kuti FK Pješčanik
4-4-2 Tactiek taktika zuti mra
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 59.5
solid Schieten outstanding
solid Passen very good
solid Verdedigen solid


8e minuut.
Cosson passt de bal met de wreef. Vidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidić passt de bal met de wreef. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu haalt uit met een fantastische trap. Brković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Masleša bereikt de bal nog maar net als eerste. Masleša passt de bal zonder na te denken. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu onderschept slim de pass. Nicolaescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Gluščević bereikt de bal nog maar net als eerste. Begović onderschept slim de pass. Begović speelt de bal door. Nicolaescu rent richting de bal. Nicolaescu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kuti - FK Pješčanik 0:1

23e minuut.
Nicolaescu rent richting de bal. Vidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu is nu in balbezit. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ... Brković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kuti - FK Pješčanik 0:2

25e minuut.
Dokić probeert naar een medespeler te passen. Delporte met een sublieme pass. Polczyk rent richting de bal. Polczyk geeft de bal voor. Settura krijgt zijn hoofd ertegen. Tandberg bokst de bal weg.

28e minuut.
Masleša met een sublieme pass. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu passt de bal zonder na te denken. Vidić rent richting de bal. Vidić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Nicolaescu passt de bal met de wreef. Davidović rent richting de bal. Davidović passt de bal in één keer door. Daar is Begović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Begović schiet op doel. Brković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Zirojević passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Begović de bal. Begović passt de bal met de wreef. Vidić rent richting de bal. Vidić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Kuti 73%, FK Pješčanik 27%.
FK Kuti - FK Pješčanik 0:2

49e minuut.
Masleša probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nicolaescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delporte bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu onderschept slim de pass. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ... Brković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Settura rent richting de bal. Okoth verovert de bal door een tackle van achteren. Piosik rent richting de bal. Piosik haalt uit met een fantastische trap. Tandberg bokst de bal weg.

51e minuut.
Dokić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gluščević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Begović is nu in balbezit. Begović geeft een lange en hoge pass. Nicolaescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kuti - FK Pješčanik 0:3

58e minuut.
Begović probeert naar een medespeler te passen. Davidović rent richting de bal. Vidić speelt de bal door. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ... Brković bokst de bal weg.

60e minuut.
Gluščević bereikt de bal nog maar net als eerste. Gluščević geeft een hoge lob. Inworp. Begović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vidić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Delporte geeft een hoge lob. Inworp. Masleša met de inworp. Daar is Nicolaescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolaescu geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Heffler verovert de bal door een tackle van achteren. Begović is nu in balbezit. Begović passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nicolaescu de bal. Nicolaescu schiet op doel. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Bäumler rent richting de bal. Vidić onderschept slim de pass. Vidić speelt de bal door. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Delporte geeft de bal voor. Cosson is nu in balbezit. Cosson geeft een lange en hoge pass. Daar is Nicolaescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Edvínsson speelt de bal door. Piosik is nu in balbezit. Zirojević begaat een overtreding. Zirojević krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Begović geeft de bal voor. Bäumler kopt de bal weg. Zirojević probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nicolaescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolaescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Cosson rent richting de bal. Cosson geeft de bal voor. Vidić kopt de bal weg. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Kuti 63%, FK Pješčanik 37%.
FK Kuti - FK Pješčanik 0:3