Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:21
  • Competitiewedstrijd: Prva Liga
  • Stadion: Broadhurst Park
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 17355
FC United of Manchester FC Repetitor
442 peko Tactiek KoiKoi
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 42.4
incredible Schieten adequate
excellent Passen average
excellent Verdedigen good


1e minuut.
Cornet is nu in balbezit. Cornet passt de bal zonder na te denken. Urbaniak met een sublieme pass. Arbana rent richting de bal. Arbana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Pikić geeft een lange en hoge pass. Urbaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kapidžić. Kapidžić krijgt een gele kaart. Urbaniak raakt geblesseerd tijdens het duel. Pikić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arbana heeft problemen om de bal te vangen. Arbana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC United of Manchester - FC Repetitor 1:0

10e minuut.
Arnautović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urbaniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García Almendros geeft de bal voor. Dantas krijgt zijn hoofd ertegen. Zorić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Inworp. Ivković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bulović rent richting de bal. Dantas onderschept slim de pass. Dantas haalt uit met een fantastische trap. Zorić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Arnautović probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. García Almendros geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dantas maakt een snoekduik en kopt de bal. Zorić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC United of Manchester - FC Repetitor 2:0

19e minuut.
Jorgović kopt de bal weg. Urbaniak is nu in balbezit. Vukosavljević schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Vukosavljević moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vukosavljević schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

22e minuut.
Erarslan verovert de bal door een tackle van achteren. Erarslan speelt de bal door. Cornet rent richting de bal. Cornet passt de bal met de wreef. Dantas geeft een hoge lob. Zorić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arnautović rent richting de bal. Arbana onderschept slim de pass. Arbana draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Slavović geeft een lange en hoge pass. Vučić heeft problemen om de bal te vangen. Dantas is nu in balbezit. Dantas schiet op doel. Zorić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC United of Manchester - FC Repetitor 3:0

27e minuut.
Urbaniak passt de bal met de wreef. García Almendros is nu in balbezit. García Almendros geeft een hoge lob. Arbana springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC United of Manchester - FC Repetitor 4:0

29e minuut.
Erarslan probeert naar een medespeler te passen. Rakčević rent richting de bal. Rakčević geeft een lange en hoge pass. Dantas rent richting de bal. Dantas haalt uit met een fantastische trap. Zorić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Urbaniak speelt de bal door. García Almendros is nu in balbezit. García Almendros met een sublieme pass. Dantas is nu in balbezit. Dantas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC United of Manchester - FC Repetitor 5:0

33e minuut.
Vučić heeft problemen om de bal te vangen. Vučić geeft een hoge lob. Cornet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornet geeft de bal voor. Arbana maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zorić probeert naar een medespeler te passen. Cornet kopt de bal weg. Dantas rent richting de bal. Dantas haalt uit met een fantastische trap. Zorić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Urbaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaniak passt de bal in één keer door. García Almendros bereikt de bal nog maar net als eerste. García Almendros geeft een lange en hoge pass. Dantas maakt een snoekduik en kopt de bal. Zorić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vučić heeft problemen om de bal te vangen. Stamenić is nu in balbezit. Dantas verovert de bal door een tackle van achteren. Dantas draait met de bal, schiet en ... Zorić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC United of Manchester - FC Repetitor 6:0

44e minuut.
Erarslan geeft een lange en hoge pass. Dantas rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. García Almendros neemt de hoekschop. Dantas springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Banjac is nu in balbezit. Banjac geeft een lange en hoge pass. Ivković bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornet is nu in balbezit. Cornet geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC United of Manchester 20%, FC Repetitor 80%.
FC United of Manchester - FC Repetitor 6:0

53e minuut.
Klungelig pakt Cornet de bal. Cornet geeft een hoge lob. Daar is Arnautović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arbana is nu in balbezit. Arbana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC United of Manchester - FC Repetitor 7:0

56e minuut.
Erarslan met een sublieme pass. Cornet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornet met een sublieme pass. Dantas is nu in balbezit. Dantas schiet op doel. Zorić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Daar is Kapidžić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urbaniak rent richting de bal. Urbaniak geeft een hoge lob. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Mijić onderschept slim de pass. Rakčević rent richting de bal. Rakčević geeft een lange en hoge pass. Arbana rent richting de bal. Dantas rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dantas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC United of Manchester - FC Repetitor 8:0

65e minuut.
Bulović probeert naar een medespeler te passen. Arbana is nu in balbezit. Arbana met een sublieme pass. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Jorgović kopt de bal weg. Slavović is nu in balbezit. Slavović geeft de bal voor. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas draait met de bal, schiet en ... Zorić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cornet geeft een hoge lob. Arbana maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC United of Manchester - FC Repetitor 9:0

69e minuut.
Cornet is nu in balbezit. Cornet probeert naar een medespeler te passen. Dantas is nu in balbezit. Dantas draait met de bal, schiet en ... Zorić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC United of Manchester - FC Repetitor 10:0

71e minuut.
Slavović onderschept slim de pass. Slavović geeft een hoge lob. Cornet is nu in balbezit. Cornet geeft de bal voor. Arbana krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC United of Manchester - FC Repetitor 11:0

80e minuut.
Lukšić geeft een hoge lob. Dantas kopt de bal weg. Cornet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornet geeft een hoge lob. Arbana krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
García Almendros heeft problemen om de bal te vangen. García Almendros geeft de bal voor. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas draait met de bal, schiet en ... Zorić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC United of Manchester - FC Repetitor 12:0

90e minuut.
Slavović bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavović speelt de bal door. Urbaniak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arbana de bal. Arbana schiet op doel. Zorić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC United of Manchester 25%, FC Repetitor 75%.
FC United of Manchester - FC Repetitor 12:0