Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moćni Graničar Smireni Rudar
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Krivokapić rent richting de bal. Nušić onderschept slim de pass. Škorić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Škorić is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

16e minuut.
Dubičić speelt de bal door. Daar is Krivokapić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćurtović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurtović schiet op doel. Sakić probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Daar is Đuričić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đerić onderschept slim de pass. Đerić speelt de bal door. Ćurtović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurtović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Nušić rent richting de bal. Krivokapić is nu in balbezit. Krivokapić geeft de bal voor. Daar is Batrić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batrić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Nenadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosorić onderschept slim de pass. Đerić begaat een overtreding. Đerić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moćni Graničar 32%, Smireni Rudar 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moćni Graničar - Smireni Rudar 0:0

61e minuut.
Daar is Đerić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kosorić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ćurtović rent richting de bal. Ćurtović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Mančić trapt de bal weg van het doel. Krivokapić controleert de bal met de borst. Nušić begaat een overtreding. Krivokapić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Krivokapić kan niet meer verder spelen. Pepić komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Lalović rent richting de bal. Savičić onderschept slim de pass. Savičić passt de bal met de wreef. Batrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Batrić draait met de bal, schiet en ... Mojsilović bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Moćni Graničar - Smireni Rudar 0:1

76e minuut.
Klungelig pakt Mitrović de bal. Nušić rent richting de bal. Pepić rent richting de bal. Nušić verovert de bal door een tackle van achteren. Nušić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moćni Graničar 56%, Smireni Rudar 44%.
Moćni Graničar - Smireni Rudar 0:1