Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Žilavi Panteri ARGENTARIJA
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Porović passt de bal in één keer door. Kosorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Drakulić zijn tegenspeler op de grond. Drakulić krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Zečević is nu in balbezit. Ocokoljić rent richting de bal. Zečević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocokoljić is nu in balbezit. Ocokoljić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mićanović met een snelle inworp. Kosorić geeft de bal voor. Medić kopt de bal weg. Mikijelj rent richting de bal. Mikijelj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ročen verovert de bal door een tackle van achteren. Drakulić rent richting de bal. Mikijelj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drakulić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Drakulić kan niet meer verder spelen. Mitić komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Mišeljić kan de bal niet met de borst controleren. Zečević rent richting de bal. Ročen rent richting de bal. Zečević verovert de bal door een tackle van achteren. Zečević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Žilavi Panteri 49%, ARGENTARIJA 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Žilavi Panteri - ARGENTARIJA 0:0

49e minuut.
Ročen passt de bal zonder na te denken. Porović rent richting de bal. Porović passt de bal zonder na te denken. Pešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pešić haalt uit met een fantastische trap. Matošević bokst de bal weg.

57e minuut.
Brđović met een snelle inworp. Kosorić rent richting de bal. Kosorić speelt de bal door. Zečević heeft problemen om de bal te vangen. Zečević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Brđović onderschept slim de pass. Ročen onderschept slim de pass. Ročen speelt de bal door. Porović bereikt de bal nog maar net als eerste. Porović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kosorić rent richting de bal. Ročen onderschept slim de pass. Ročen passt de bal met de wreef. Mitić is nu in balbezit. Mitić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Žilavi Panteri 59%, ARGENTARIJA 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Žilavi Panteri - ARGENTARIJA 0:0