Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sjeverni Napredak Moćni Graničar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Lapić verovert de bal door een tackle van achteren. Lapić probeert naar een medespeler te passen. Nušić probeert naar een medespeler te passen. Ćurtović rent richting de bal. Ćurtović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Lapić rent richting de bal. Zoričić onderschept slim de pass. Zoričić met een sublieme pass. Drašković rent richting de bal. Drašković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pucar probeert naar een medespeler te passen. Zoričić is nu in balbezit. Zoričić passt de bal met de wreef. Drašković rent richting de bal. Drašković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Zoričić is nu in balbezit. Zoričić draait met de bal, schiet en ... Lalović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zoričić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoričić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Svitlica geeft een lange en hoge pass. Lalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalović speelt de bal door. Ćurtović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurtović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sjeverni Napredak 46%, Moćni Graničar 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sjeverni Napredak - Moćni Graničar 0:0

76e minuut.
Ćurtović bereikt de bal nog maar net als eerste. Svitlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Nušić verovert de bal door een tackle van achteren. Nušić schiet op doel. Milidragović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sjeverni Napredak 55%, Moćni Graničar 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sjeverni Napredak - Moćni Graničar 0:0