Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ludi Udarnik Mutni Tekstilac
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Vitezović geeft een lange en hoge pass. Aničić kopt de bal weg. Kokotović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojčić verovert de bal door een tackle van achteren. Vojčić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Bejatović kopt de bal weg. Vitezović is nu in balbezit. Zlatić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitezović verovert de bal door een tackle van achteren. Vitezović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ignjatović geeft een lange en hoge pass. Sorajlić rent richting de bal. Medić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Medić krijgt een gele kaart. Sorajlić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sorajlić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kokotović probeert de bal met de borst te controleren. Vojčić is nu in balbezit. Vojčić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ignjatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignjatović geeft een hoge lob. Inworp. Vulović met de inworp. Sakić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Popadić de bal. Sakić rent richting de bal. Sakić geeft een hoge lob. Daar is Batrić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batrić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Klungelig pakt Vitezović de bal. Vitezović geeft een hoge lob. Medić heeft problemen om de bal te vangen. Vojčić rent richting de bal. Vojčić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ludi Udarnik - Mutni Tekstilac 0:1

29e minuut.
Vitezović passt de bal in één keer door. Vojčić is nu in balbezit. Kokotović is nu in balbezit. Vojčić verovert de bal door een tackle van achteren. Vojčić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Vitezović probeert naar een medespeler te passen. Aničić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejatović begaat een overtreding. Aničić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aničić komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Maletić is nu in balbezit. Vitezović is nu in balbezit. Vitezović passt de bal met de wreef. Vojčić rent richting de bal. Vojčić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Vitezović speelt de bal door. Sorajlić is nu in balbezit. Sorajlić passt de bal in één keer door. Vojčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojčić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ludi Udarnik 60%, Mutni Tekstilac 40%.
Ludi Udarnik - Mutni Tekstilac 0:1

56e minuut.
Maletić onderschept slim de pass. Ignjatović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maletić. Ignjatović raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

70e minuut.
Kokotović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignjatović onderschept slim de pass. Ignjatović geeft een hoge lob. Vojčić is nu in balbezit. Vojčić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Vulović speelt de bal door. Batrić is nu in balbezit. Sakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakić schiet op doel. Parezanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ludi Udarnik - Mutni Tekstilac 1:1

77e minuut.
Sorajlić kopt de bal weg. Vojčić heeft problemen om de bal te vangen. Popadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojčić onderschept slim de pass. Vojčić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Medić is nu in balbezit. Medić geeft een lange en hoge pass. Batrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakić is nu in balbezit. Sakić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Veljković rent richting de bal. Veljković speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kokotović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arsenić geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ludi Udarnik 51%, Mutni Tekstilac 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ludi Udarnik - Mutni Tekstilac 1:1