Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK SARAJKA 2 Uzorni Borac
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 20.1
average Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Novković is nu in balbezit. Zec bereikt de bal nog maar net als eerste. Novković onderschept slim de pass. Stallone bereikt de bal nog maar net als eerste. Stallone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Janjušević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stallone bereikt de bal nog maar net als eerste. Stallone probeert naar een medespeler te passen. Novković is nu in balbezit. Novković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Rakić is nu in balbezit. Tătar bereikt de bal nog maar net als eerste. Stallone speelt de bal door. Novković is nu in balbezit. Novković haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Janjušević verovert de bal door een tackle van achteren. Damjanac rent richting de bal. Damjanac speelt de bal door. Novković rent richting de bal. Novković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Stallone bereikt de bal nog maar net als eerste. Stallone met een sublieme pass. Damjanac rent richting de bal. Janjušević onderschept slim de pass. Janjušević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK SARAJKA 2 - Uzorni Borac 0:1

30e minuut.
Vučinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakić rent richting de bal. Vučinić onderschept slim de pass. Vučinić geeft de bal voor. Novković springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Ružić kopt de bal weg. Daar is Damjanac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janjušević rent richting de bal. Janjušević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK SARAJKA 2 49%, Uzorni Borac 51%.
FK SARAJKA 2 - Uzorni Borac 0:1

54e minuut.
Vučinić verovert de bal door een tackle van achteren. Vučinić probeert naar een medespeler te passen. Novković heeft problemen om de bal te vangen. Novković schiet op doel. Jokišić probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Bogavac is nu in balbezit. Bogavac passt de bal in één keer door. Stallone rent richting de bal. Stallone haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jokišić de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Šaronjić geeft de bal voor. Tătar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătar geeft een lange en hoge pass. Zec met een sublieme pass. Jokišić probeert de bal aan de voet te houden. Ćosić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Novković rent richting de bal. Novković haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Rakić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arsenović komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Damjanac onderschept slim de pass. Damjanac passt de bal zonder na te denken. Daar is Novković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac haalt uit met een fantastische trap. Ćosić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK SARAJKA 2 - Uzorni Borac 1:1

76e minuut.
Zukić probeert de bal aan de voet te houden. Joković bereikt de bal nog maar net als eerste. Joković geeft een lange en hoge pass. Damjanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK SARAJKA 2 25%, Uzorni Borac 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK SARAJKA 2 - Uzorni Borac 1:1