Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Tigrovi Simpatični Panteri
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 16.6
average Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ubiparip onderschept slim de pass. Ubiparip passt de bal in één keer door. Stamatović rent richting de bal. Stamatović haalt uit met een fantastische trap. Peković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tigrovi - Simpatični Panteri 1:0

5e minuut.
Ratković raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Čizmić komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Klungelig pakt Kadija de bal. Šantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šantić probeert naar een medespeler te passen. Stamatović rent richting de bal. Stamatović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Đapić kopt de bal weg. Ubiparip rent richting de bal. Ubiparip geeft een hoge lob. Stamatović heeft problemen om de bal te vangen. Stamatović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Božić met een snelle inworp. Ban geeft een hoge lob. Daar is Vučković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stamatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kadija bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadija geeft de bal voor. Trifunović rent richting de bal. Vukić rent richting de bal. Vukić schiet op doel. Šarenac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Joković bereikt de bal nog maar net als eerste. Joković passt de bal met de wreef. Stamatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatović haalt uit met een fantastische trap. Peković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tigrovi - Simpatični Panteri 2:0

39e minuut.
Klungelig pakt Maljković de bal. Božić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maljković. Božić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Božić kan niet meer verder spelen. Čizmić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Tigrovi 48%, Simpatični Panteri 52%.
SK Tigrovi - Simpatični Panteri 2:0

47e minuut.
Đapić passt de bal met de wreef. Daar is Čizmić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maljković rent richting de bal. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Kadija speelt de bal door. Maljković rent richting de bal. Maljković passt de bal in één keer door. Vukić is nu in balbezit. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tigrovi - Simpatični Panteri 2:1

60e minuut.
Kadija rent richting de bal. Ubiparip verovert de bal door een tackle van achteren. Ubiparip passt de bal met de wreef. Joković is nu in balbezit. Joković geeft een hoge lob. Paal!
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Maljković probeert naar een medespeler te passen. Kadija bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šantić. Kadija moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kadija kan niet meer verder spelen. Vukašević komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Čizmić rent richting de bal. Čizmić met een sublieme pass. Ban speelt de bal door. Stamatović rent richting de bal. Stamatović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Čizmić rent richting de bal. Radojević verovert de bal door een tackle van achteren. Radojević probeert naar een medespeler te passen. Vukić rent richting de bal. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK Tigrovi - Simpatični Panteri 2:2

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manojlović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković schiet op doel. Šarenac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tigrovi - Simpatični Panteri 2:3

89e minuut.
Stamatović is nu in balbezit. Baćević rent richting de bal. Baćević geeft een hoge lob. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Tigrovi 47%, Simpatični Panteri 53%.
SK Tigrovi - Simpatični Panteri 2:3