Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nečuveni Papagaji Povučeni Momci
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Daar is Vulović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vulović geeft de bal voor. Božanić rent richting de bal. Božanić probeert naar een medespeler te passen. Tešanović rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nečuveni Papagaji - Povučeni Momci 0:1

9e minuut.
Ninić passt de bal zonder na te denken. Grković probeert naar een medespeler te passen. Bračanov is nu in balbezit. Bračanov schiet op doel. Vesić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nečuveni Papagaji - Povučeni Momci 1:1

13e minuut.
Vesić met een sublieme pass. Ćuković bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rnić krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Vulović geeft een lange en hoge pass. Ćuković speelt de bal door. Rađenović geeft de bal voor. Tešanović is nu in balbezit. Tešanović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ćuković met een sublieme pass. Bogićević is nu in balbezit. Bogićević passt de bal zonder na te denken. Bračanov rent richting de bal. Bračanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bečković speelt de bal door. Rađenović rent richting de bal. Rađenović met een sublieme pass. Tešanović rent richting de bal. Tešanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nečuveni Papagaji - Povučeni Momci 1:2

38e minuut.
Maljević probeert naar een medespeler te passen. Rađenović is nu in balbezit. Ćuković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ćuković krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Rnić passt de bal zonder na te denken. Avdalović rent richting de bal. Avdalović passt de bal zonder na te denken. Bračanov is nu in balbezit. Bračanov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nečuveni Papagaji 57%, Povučeni Momci 43%.
Nečuveni Papagaji - Povučeni Momci 1:2

58e minuut.
Grković passt de bal in één keer door. Bogićević is nu in balbezit. Bračanov rent richting de bal. Bračanov draait met de bal, schiet en ... Kiš probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nečuveni Papagaji - Povučeni Momci 2:2

66e minuut.
Pikić is nu in balbezit. Pikić geeft een lange en hoge pass. Rnić heeft problemen om de bal te vangen. Tešanović is nu in balbezit. Tešanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Vulović met een sublieme pass. Rađenović is nu in balbezit. Ćuković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ćuković krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

84e minuut.
Avdalović kopt de bal weg. Kiš bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bračanov. Bračanov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nečuveni Papagaji 51%, Povučeni Momci 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nečuveni Papagaji - Povučeni Momci 2:2