Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crnogorski Radnik Strašni Bubnjari
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 5
7 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Merdović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jauković bereikt de bal nog maar net als eerste. Čizmić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Čizmić moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Čizmić schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Jauković raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jauković kan niet meer verder spelen. Damjanović komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Soldatović met de inworp. Nikić rent richting de bal. Rončević onderschept slim de pass. Rončević passt de bal zonder na te denken. Tešanović rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Radnik - Strašni Bubnjari 1:0

9e minuut.
Kraljević speelt de bal door. Tešanović rent richting de bal. Milidrag bereikt de bal nog maar net als eerste. Tešanović onderschept slim de pass. Tešanović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Rončević onderschept slim de pass. Rončević speelt de bal door. Tešanović is nu in balbezit. Tešanović draait met de bal, schiet en ... Bečković maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tešanović rent richting de bal. Tešanović schiet op doel. Bečković probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Mišković passt de bal in één keer door. Kraljević rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Komljenović. Kraljević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mišković komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Grubješić geeft een hoge lob. Lugonjić heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Mudrić zijn tegenspeler op de grond. Mudrić krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Nikić rent richting de bal. Rončević verovert de bal door een tackle van achteren. Komljenović rent richting de bal. Nikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Rončević bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikić verovert de bal door een tackle van achteren. Nikić met een sublieme pass. Tešanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tešanović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crnogorski Radnik 43%, Strašni Bubnjari 57%.
Crnogorski Radnik - Strašni Bubnjari 1:0

50e minuut.
Mišković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mišković geeft de bal voor. Velić heeft problemen om de bal te vangen. Kraljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraljević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Crnogorski Radnik - Strašni Bubnjari 1:1

67e minuut.
Mićović speelt de bal door. Milidrag bereikt de bal nog maar net als eerste. Komljenović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Komljenović krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Soldatović met de inworp. Nikić is nu in balbezit. Nikić geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Milidrag de bal onder controle te krijgen. Nikić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crnogorski Radnik 30%, Strašni Bubnjari 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crnogorski Radnik - Strašni Bubnjari 1:1