Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zapadni Čelik Slomljeni Indijanci
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Šarović onderschept slim de pass. Mrkaja verovert de bal door een tackle van achteren. Mrkaja met een sublieme pass. Spaljević is nu in balbezit. Spaljević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zapadni Čelik - Slomljeni Indijanci 0:1

16e minuut.
Vojković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladušić is nu in balbezit. Uljarević rent richting de bal. Vojković onderschept slim de pass. Vojković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bajčetić probeert naar een medespeler te passen. Spaljević is nu in balbezit. Pićan is nu in balbezit. Spaljević verovert de bal door een tackle van achteren. Spaljević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zapadni Čelik - Slomljeni Indijanci 0:2

31e minuut.
Čolić rent richting de bal. Čolić geeft een hoge lob. Spaljević is nu in balbezit. Bajčetić rent richting de bal. Bajčetić draait met de bal, schiet en ... Nicović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Šumić met de inworp. Mekić is nu in balbezit. Mekić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pićan de bal. Pićan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Uljarević is nu in balbezit. Vojković verovert de bal door een tackle van achteren. Bjeković rent richting de bal. Vojković verovert de bal door een tackle van achteren. Vojković haalt uit met een fantastische trap. Redžić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zapadni Čelik - Slomljeni Indijanci 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zapadni Čelik 45%, Slomljeni Indijanci 55%.
Zapadni Čelik - Slomljeni Indijanci 1:2

58e minuut.
Stamatović is nu in balbezit. Stamatović geeft een lange en hoge pass. Daar is Medaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajčetić rent richting de bal. Bajčetić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Bajčetić is nu in balbezit. Bajčetić passt de bal met de wreef. Lečić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaljević onderschept slim de pass. Spaljević haalt uit met een fantastische trap. Nicović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zapadni Čelik - Slomljeni Indijanci 1:3

67e minuut.
Bjeković speelt de bal door. Bajčetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajčetić met een sublieme pass. Spaljević is nu in balbezit. Spaljević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zapadni Čelik - Slomljeni Indijanci 1:4

74e minuut.
Uljarević rent richting de bal. Uljarević met een sublieme pass. Pićan is nu in balbezit. Spaljević is nu in balbezit. Spaljević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Šumić speelt de bal door. Spaljević is nu in balbezit. Pićan is nu in balbezit. Spaljević onderschept slim de pass. Spaljević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Dragojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladušić onderschept slim de pass. Vladušić speelt de bal door. Vojković is nu in balbezit. Vojković haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zapadni Čelik - Slomljeni Indijanci 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zapadni Čelik 60%, Slomljeni Indijanci 40%.
Zapadni Čelik - Slomljeni Indijanci 2:4