Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Opaljeni Metalac Slomljeni Indijanci
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Uljarević rent richting de bal. Ireiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ireiz probeert naar een medespeler te passen. Bogavac is nu in balbezit. Bogavac draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

9e minuut.
Krsmanović speelt de bal door. Bogavac is nu in balbezit. Dušanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogavac onderschept slim de pass. Bogavac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bajčetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grujičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajčetić begaat een overtreding. Bajčetić krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Spaljević rent richting de bal. Momčilović is nu in balbezit. Spaljević verovert de bal door een tackle van achteren. Spaljević draait met de bal, schiet en ... Kokotović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kokotović trapt de bal weg van het doel. Bjeković kopt de bal weg. Momčilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaljević verovert de bal door een tackle van achteren. Spaljević draait met de bal, schiet en ... Kokotović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Krsmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krsmanović passt de bal zonder na te denken. Grujičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajčetić verovert de bal door een tackle van achteren. Bajčetić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bjeković geeft de bal voor. Momčilović heeft problemen om de bal te vangen. Spaljević onderschept slim de pass. Spaljević draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Ireiz rent richting de bal. Bjeković is nu in balbezit. Bjeković passt de bal zonder na te denken. Spaljević is nu in balbezit. Spaljević draait met de bal, schiet en ... Kokotović bokst de bal weg.

41e minuut.
Stamatović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kokotović probeert naar een medespeler te passen. Bjeković kopt de bal weg. Klungelig pakt Spaljević de bal. Spaljević draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Opaljeni Metalac 51%, Slomljeni Indijanci 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Opaljeni Metalac - Slomljeni Indijanci 0:0

47e minuut.
Veličković is nu in balbezit. Veličković geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Uljarević de bal onder controle te krijgen. Ireiz rent richting de bal. Ireiz schiet op doel. Redžić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Opaljeni Metalac - Slomljeni Indijanci 1:0

51e minuut.
Čolić passt de bal met de wreef. Ireiz rent richting de bal. Bjeković verovert de bal door een tackle van achteren. Ireiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ireiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Opaljeni Metalac - Slomljeni Indijanci 2:0

60e minuut.
Inworp. Lapić met de inworp. Grujičić probeert naar een medespeler te passen. Ireiz rent richting de bal. Ireiz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Gogić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stamatović met de inworp. Spaljević kan de bal niet met de borst controleren. Spaljević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Opaljeni Metalac 20%, Slomljeni Indijanci 80%.
Opaljeni Metalac - Slomljeni Indijanci 2:0