Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
amazing football club Papanui Burst
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kosgei geeft een hoge lob. Inworp. Biwott met de inworp. Masya bereikt de bal nog maar net als eerste. Masya geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chepkwony bereikt de bal nog maar net als eerste. Chepkwony schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Mbugua passt de bal in één keer door. Origi is nu in balbezit. Simiyu begaat een overtreding. Simiyu krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Origi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Origi met een snel genomen vrije trap. Chepkwony heeft problemen om de bal te vangen. Origi is nu in balbezit. Chepkwony verovert de bal door een tackle van achteren. Chepkwony schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
amazing football club - Papanui Burst 0:1

21e minuut.
Origi verovert de bal door een tackle van achteren. Origi geeft een lange en hoge pass. Lekimeju kopt de bal weg. Munandi is nu in balbezit. Munandi geeft de bal voor. Gacharia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Masya is nu in balbezit. Masya passt de bal zonder na te denken. Ereng is nu in balbezit. Simiyu rent richting de bal. Simiyu haalt uit met een fantastische trap. Gachu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Munandi passt de bal met de wreef. Chepkwony bereikt de bal nog maar net als eerste. Origi rent richting de bal. Masya onderschept slim de pass. Masya haalt uit met een fantastische trap. Gacharia bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
amazing football club - Papanui Burst 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amazing football club 57%, Papanui Burst 43%.
amazing football club - Papanui Burst 0:2

68e minuut.
Biwott rent richting de bal. Biwott geeft de bal voor. Yongo probeert de bal aan de voet te houden. Maina is nu in balbezit. Maina haalt uit met een fantastische trap. Gacharia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Origi passt de bal zonder na te denken. Omondi rent richting de bal. Simiyu probeert naar een medespeler te passen. Ereng rent richting de bal. Ereng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
amazing football club - Papanui Burst 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amazing football club 43%, Papanui Burst 57%.
amazing football club - Papanui Burst 1:2