Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Redmen FC FC KipKøntë
Normal Tactiek WM
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 35.4
average Schieten very good
poor Passen adequate
weak Verdedigen good


1e minuut.
Maiyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiyani passt de bal zonder na te denken. Muhavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Minhoca onderschept slim de pass. Minhoca draait met de bal, schiet en ... Bayo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Inworp. Gitonga met een snelle inworp. Adumbe met een sublieme pass. Mwachofi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mwachofi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mwachofi rent richting de bal. Mwachofi passt de bal zonder na te denken. Adumbe is nu in balbezit. Minhoca is nu in balbezit. Minhoca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Birgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mwachofi verovert de bal door een tackle van achteren. Mwachofi met een sublieme pass. Minhoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Minhoca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Maiyani verovert de bal door een tackle van achteren. Chesire onderschept slim de pass. Chesire probeert naar een medespeler te passen. Minhoca is nu in balbezit. Minhoca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bayo trapt de bal weg. Mwachofi kopt de bal weg. Klungelig pakt Minhoca de bal. Gupta rent richting de bal. Gupta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gitonga met een sublieme pass. Oyuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Minhoca onderschept slim de pass. Minhoca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Adumbe heeft problemen om de bal te vangen. Gitonga rent richting de bal. Minhoca onderschept slim de pass. Minhoca haalt uit met een fantastische trap. Bayo bokst de bal weg.

23e minuut.
Kibet rent richting de bal. Gupta probeert naar een medespeler te passen. Chesire bereikt de bal nog maar net als eerste. Chesire geeft een lange en hoge pass. Oyuga heeft problemen om de bal te vangen. Bayo bokst de bal weg. Minhoca is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
The Redmen FC - FC KipKøntë 0:1

29e minuut.
Adumbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Minhoca is nu in balbezit. Chelanga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chelanga krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Chelanga is nu in balbezit. Chesire verovert de bal door een tackle van achteren. Chesire geeft de bal voor. Minhoca krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Adumbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gitonga verovert de bal door een tackle van achteren. Gitonga probeert naar een medespeler te passen. Minhoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Minhoca draait met de bal, schiet en ... Bayo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Minhoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Minhoca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Redmen FC - FC KipKøntë 0:2

33e minuut.
Muhavi probeert naar een medespeler te passen. Matiku heeft problemen om de bal te vangen. Minhoca onderschept slim de pass. Minhoca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Redmen FC - FC KipKøntë 0:3

35e minuut.
Mwachofi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mwachofi passt de bal in één keer door. Kibet probeert naar een medespeler te passen. Minhoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Minhoca draait met de bal, schiet en ... Bayo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oyuga heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Redmen FC - FC KipKøntë 0:4

37e minuut.
Chelanga heeft problemen om de bal te vangen. Chesire is nu in balbezit. Chesire passt de bal zonder na te denken. Minhoca is nu in balbezit. Minhoca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Minhoca probeert naar een medespeler te passen. Chesire heeft problemen om de bal te vangen. Chesire probeert naar een medespeler te passen. Minhoca rent richting de bal. Minhoca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Gitonga is nu in balbezit. Gupta onderschept slim de pass. Gupta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Minhoca de bal. Minhoca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Redmen FC 81%, FC KipKøntë 19%.
The Redmen FC - FC KipKøntë 0:4

46e minuut.
Lutiku komt het veld opgelopen. Mbuvi komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Daar is Chesire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chesire passt de bal in één keer door. Minhoca rent richting de bal. Minhoca draait met de bal, schiet en ... Oyuga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gitonga met een snelle inworp. Muhavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutiku verovert de bal door een tackle van achteren. Lutiku geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oyuga met een harde bal richting middenveld. Matiku kopt de bal weg. Minhoca rent richting de bal. Minhoca schiet op doel. Bayo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Gupta rent richting de bal. Gupta passt de bal met de wreef. Gitonga geeft de bal voor. Mwachofi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mwachofi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kibet geeft de bal voor. Daar is Maiyani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minhoca is nu in balbezit. Minhoca schiet op doel. Bayo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Redmen FC - FC KipKøntë 0:5

67e minuut.
Klungelig pakt Gitonga de bal. Gupta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gupta passt de bal in één keer door. Lutiku rent richting de bal. Lutiku schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Chelanga de bal onder controle te krijgen. Mwachofi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mwachofi geeft een lange en hoge pass. Minhoca rent richting de bal. Minhoca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gitonga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muhavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutiku onderschept slim de pass. Lutiku draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Lutiku verovert de bal door een tackle van achteren. Chesire bereikt de bal nog maar net als eerste. Chesire met een sublieme pass. Daar is Minhoca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minhoca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Redmen FC 71%, FC KipKøntë 29%.
The Redmen FC - FC KipKøntë 0:5