Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indifferent Thunder kaula fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Wambugu bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoro verovert de bal door een tackle van achteren. Muliro verovert de bal door een tackle van achteren. Ngilu verovert de bal door een tackle van achteren. Ngilu schiet op doel. Cherono kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Barsosio geeft de bal voor. Omoro heeft problemen om de bal te vangen. Gachu probeert naar een medespeler te passen. Ngilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngilu haalt uit met een fantastische trap. Cherono probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Loloupe geeft de bal voor. Zaman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gachu rent richting de bal. Ngilu verovert de bal door een tackle van achteren. Ngilu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Indifferent Thunder - kaula fc 1:0

12e minuut.
Klungelig pakt Nyariki de bal. Sheikh rent richting de bal. Sheikh passt de bal zonder na te denken. Zaman is nu in balbezit. Zaman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Wambugu kan de bal niet met de borst controleren. Ngilu rent richting de bal. Ngilu probeert naar een medespeler te passen. Omoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoro haalt uit met een fantastische trap. Cherono verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Matiku speelt de bal door. Sheikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Chipende met de inworp. Sheikh heeft problemen om de bal te vangen. Sheikh geeft de bal voor. Zaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Indifferent Thunder - kaula fc 1:1

35e minuut.
Ngilu met een sublieme pass. Daar is Omoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sheikh. Sheikh krijgt een gele kaart. Omoro wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Omoro kan niet meer verder spelen. Okayu komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Gachu geeft de bal voor. Inworp. Mbareck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ngilu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngilu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Koech rent richting de bal. Ngilu onderschept slim de pass. Ngilu probeert naar een medespeler te passen. Okayu bereikt de bal nog maar net als eerste. Okayu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indifferent Thunder 42%, kaula fc 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Indifferent Thunder - kaula fc 1:1

52e minuut.
Wambugu is nu in balbezit. Bitok verovert de bal door een tackle van achteren. Bitok probeert naar een medespeler te passen. Okayu rent richting de bal. Okayu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Zaman kopt de bal weg. Sheikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheikh passt de bal in één keer door. Zaman rent richting de bal. Zaman haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Indifferent Thunder - kaula fc 1:2

59e minuut.
Okayu rent richting de bal. Muliro verovert de bal door een tackle van achteren. Muliro met een sublieme pass. Zaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Koech bereikt de bal nog maar net als eerste. Okayu verovert de bal door een tackle van achteren. Gachu rent richting de bal. Okayu verovert de bal door een tackle van achteren. Okayu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Indifferent Thunder - kaula fc 2:2

69e minuut.
Okayu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muliro begaat een overtreding. Okayu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barsosio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Okayu is nu in balbezit. Okayu draait met de bal, schiet en ... Cherono verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Shah geeft een hoge lob. Klungelig pakt Simiyu de bal. Matiku rent richting de bal. Matiku draait met de bal, schiet en ... Kola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indifferent Thunder - kaula fc 2:3

83e minuut.
Loloupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Loloupe passt de bal zonder na te denken. Koech heeft problemen om de bal te vangen. Okayu bereikt de bal nog maar net als eerste. Okayu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Nyariki is nu in balbezit. Nyariki met een sublieme pass. Gachu probeert de bal aan de voet te houden. Okayu bereikt de bal nog maar net als eerste. Okayu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indifferent Thunder 42%, kaula fc 58%.
Indifferent Thunder - kaula fc 2:3