Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prochem United Kariobangi sharks
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Kahangi bereikt de bal nog maar net als eerste. Machuka onderschept slim de pass. Machuka probeert naar een medespeler te passen. Thuku heeft problemen om de bal te vangen. Thuku draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Daar is Konchellah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kahangi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thuku. Thuku krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Machuka is nu in balbezit. Kahangi verovert de bal door een tackle van achteren. Kahangi speelt de bal door. Daar is Kimanthi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kimanthi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kwach bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwach met een sublieme pass. Kimanthi rent richting de bal. Kimanthi draait met de bal, schiet en ... Dulecha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prochem United - Kariobangi sharks 1:0

36e minuut.
Kipkorir onderschept slim de pass. Kipkorir speelt de bal door. Kwach rent richting de bal. Kimanthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimanthi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prochem United - Kariobangi sharks 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prochem United 52%, Kariobangi sharks 48%.
Prochem United - Kariobangi sharks 2:0

52e minuut.
Shikuku speelt de bal door. Machuka is nu in balbezit. Machuka speelt de bal door. Thuku rent richting de bal. Thuku haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Konchellah is nu in balbezit. Konchellah geeft een hoge lob. Ndururi geeft een hoge lob. Akida is nu in balbezit. Akida geeft een hoge lob. Paal!

57e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bayo niet meer kan verder spelen. Pnyango komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Mitei passt de bal zonder na te denken. Machuka is nu in balbezit. Machuka speelt de bal door. Thuku bereikt de bal nog maar net als eerste. Thuku haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ndururi heeft problemen om de bal te vangen. Kipkorir is nu in balbezit. Kipkorir passt de bal in één keer door. Kimanthi is nu in balbezit. Kimanthi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Shikuku probeert naar een medespeler te passen. Kahangi rent richting de bal. Thuku onderschept slim de pass. Thuku draait met de bal, schiet en ... Konchellah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prochem United 50%, Kariobangi sharks 50%.
Prochem United - Kariobangi sharks 2:0