Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:28
  • Competitiewedstrijd: League 2.02
  • Stadion: Marita Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3077
Marita GOR Rice
Kali Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Omwayo is nu in balbezit. Omwayo passt de bal zonder na te denken. Baiya rent richting de bal. Zaman verovert de bal door een tackle van achteren. Zaman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaman schiet op doel. Recio maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Rachwał geeft een hoge lob. Roca is nu in balbezit. Roca geeft een hoge lob. Koech bereikt de bal nog maar net als eerste. Koech haalt uit met een fantastische trap. Nyabaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Lusalah rent richting de bal. Lusalah geeft een lange en hoge pass. Daar is Macachia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyariki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyariki draait met de bal, schiet en ... Recio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Kirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirwa geeft een lange en hoge pass. Roca kopt de bal weg. Şofariu controleert de bal met de borst. Şofariu schiet op doel. Nyabaro bokst de bal weg.

44e minuut.
Zaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaman passt de bal zonder na te denken. Nyariki is nu in balbezit. Nyariki draait met de bal, schiet en ... Recio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marita - GOR Rice 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marita 36%, GOR Rice 64%.
Marita - GOR Rice 0:1

51e minuut.
Icharia is nu in balbezit. Zaman met een sublieme pass. Icharia geeft een lange en hoge pass. Ilie rent richting de bal. Ilie geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Macachia is nu in balbezit. Macachia geeft een hoge lob. Adumbe is nu in balbezit. Şofariu verovert de bal door een tackle van achteren. Şofariu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Macachia passt de bal met de wreef. Mariuki rent richting de bal. Mariuki probeert naar een medespeler te passen. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Marita - GOR Rice 1:1

63e minuut.
Adumbe geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roca met de inworp. Mariuki rent richting de bal. Mariuki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Daar is Macachia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaman is nu in balbezit. Zaman passt de bal zonder na te denken. Nyariki is nu in balbezit. Nyariki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Adumbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Adumbe speelt de bal door. Zaman is nu in balbezit. Zaman schiet op doel. Recio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marita - GOR Rice 1:2

82e minuut.
Lusalah kopt de bal weg. Macachia heeft problemen om de bal te vangen. Zaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Nyariki de bal. Nyariki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca speelt de bal door. Mariuki probeert de bal aan de voet te houden. Ilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marita 46%, GOR Rice 54%.
Marita - GOR Rice 1:2