Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chricy FC supernovafc
451 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Kimutai rent richting de bal. Kimutai probeert naar een medespeler te passen. Keter probeert naar een medespeler te passen. Nyabaro is nu in balbezit. Nyabaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Masamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Thuku verovert de bal door een tackle van achteren. Thuku speelt de bal door. Wekessa rent richting de bal. Wekessa haalt uit met een fantastische trap. Osewe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Masamba met een sublieme pass. Mwale bereikt de bal nog maar net als eerste. Thuku verovert de bal door een tackle van achteren. Wekessa is nu in balbezit. Wekessa draait met de bal, schiet en ... Osewe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chricy FC 44%, supernovafc 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chricy FC - supernovafc 0:0

49e minuut.
Otieno verovert de bal door een tackle van achteren. Otieno geeft een lange en hoge pass. Asiedu is nu in balbezit. Daar is Nyabaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyabaro draait met de bal, schiet en ... Kwach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chricy FC - supernovafc 0:1

86e minuut.
Mwale geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teroitich met een snelle inworp. Osewe rent richting de bal. Osewe geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chricy FC 35%, supernovafc 65%.
Chricy FC - supernovafc 0:1