Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infamous Donkeys Mfangano FC
Normal Tactiek 532
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.3
hopeless Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Kemboi met een sublieme pass. Adipo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemboi rent richting de bal. Adipo verovert de bal door een tackle van achteren. Adipo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Chelanga passt de bal met de wreef. Muliro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemboi heeft problemen om de bal te vangen. Adipo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adipo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Shikubu is nu in balbezit. Kemboi onderschept slim de pass. Kemboi passt de bal in één keer door. Adipo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adipo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Omwayo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Donkeys 43%, Mfangano FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Infamous Donkeys - Mfangano FC 0:0

53e minuut.
Baiya onderschept slim de pass. Kamade is nu in balbezit. Oyuga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Oyuga krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Daar is Oyuga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamade rent richting de bal. Kamade passt de bal met de wreef. Wandaba rent richting de bal. Wandaba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Donkeys - Mfangano FC 0:1

60e minuut.
Baiya met een harde bal richting middenveld. Muliro kopt de bal weg. Omondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngumi verovert de bal door een tackle van achteren. Ngumi schiet op doel. Sang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Baiya trapt de bal weg van het doel. Kemboi kopt de bal weg. Kemboi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adipo rent richting de bal. Adipo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Baiya is nu in balbezit. Kamade onderschept slim de pass. Kamade geeft een lange en hoge pass. Ngumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngumi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Shah bereikt de bal nog maar net als eerste. Shah geeft een lange en hoge pass. Ngumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngumi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Donkeys - Mfangano FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Donkeys 69%, Mfangano FC 31%.
Infamous Donkeys - Mfangano FC 0:2