Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infamous Donkeys white eagles f.a
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18
hopeless Schieten average
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Ochiang passt de bal met de wreef. Daar is Machuka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chesire tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chesire krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Barmasai kopt de bal weg. Baiya heeft problemen om de bal te vangen. Baiya passt de bal in één keer door. Peponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peponi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Oyuga rent richting de bal. Baiya onderschept slim de pass. Baiya speelt de bal door. Peponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peponi draait met de bal, schiet en ... Sang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Donkeys - white eagles f.a 0:1

8e minuut.
Adipo probeert naar een medespeler te passen. Adipo is nu in balbezit. Misoi onderschept slim de pass. Otieno onderschept slim de pass. Otieno schiet op doel. Simiyu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Ochiang rent richting de bal. Ochiang geeft een hoge lob. Kibitok bereikt de bal nog maar net als eerste. Adipo verovert de bal door een tackle van achteren. Adipo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Infamous Donkeys - white eagles f.a 1:1

25e minuut.
Ukiru kan de bal niet met de borst controleren. Ukiru geeft een lange en hoge pass. Daar is Omondi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peponi is nu in balbezit. Peponi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Barmasai is nu in balbezit. Otieno is nu in balbezit. Otieno met een sublieme pass. Adipo is nu in balbezit. Adipo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

42e minuut.
Daar is Ochiang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baiya verovert de bal door een tackle van achteren. Baiya probeert naar een medespeler te passen. Peponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peponi schiet op doel. Sang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Donkeys - white eagles f.a 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Donkeys 43%, white eagles f.a 57%.
Infamous Donkeys - white eagles f.a 1:2

57e minuut.
Misoi geeft een hoge lob. Ukiru rent richting de bal. Ukiru speelt de bal door. Ndugo rent richting de bal. Ndugo haalt uit met een fantastische trap. Sang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Barmasai is nu in balbezit. Otieno rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barmasai. Barmasai krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Oyuga geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sheikh de bal. Adipo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adipo draait met de bal, schiet en ... Gichonga probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Barmasai de bal. Otieno rent richting de bal. Barmasai is nu in balbezit. Otieno verovert de bal door een tackle van achteren. Otieno schiet op doel. Simiyu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Chesire geeft een hoge lob. Klungelig pakt Peponi de bal. Malot is nu in balbezit. Peponi onderschept slim de pass. Peponi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Donkeys 46%, white eagles f.a 54%.
Infamous Donkeys - white eagles f.a 1:2