Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSD Tomaditos Ancianos Venados
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Echenagusia met een sublieme pass. Riabeyo rent richting de bal. Agustin verovert de bal door een tackle van achteren. Agustin draait met de bal, schiet en ... Cordova probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSD Tomaditos - Ancianos Venados 0:1

16e minuut.
Cueva met een sublieme pass. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante geeft een hoge lob. Unanue bereikt de bal nog maar net als eerste. Unanue haalt uit met een fantastische trap. Cordova verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Echenagusia bereikt de bal nog maar net als eerste. Echenagusia geeft de bal voor. Cueva heeft problemen om de bal te vangen. Agustin rent richting de bal. Agustin schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CSD Tomaditos - Ancianos Venados 0:2

43e minuut.
Cubas speelt de bal door. Concha rent richting de bal. Cueva rent richting de bal. Concha verovert de bal door een tackle van achteren. Concha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Bustamante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cueva geeft een lange en hoge pass. Riabeyo kopt de bal weg. Daar is Agustin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agustin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSD Tomaditos 46%, Ancianos Venados 54%.
CSD Tomaditos - Ancianos Venados 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSD Tomaditos 49%, Ancianos Venados 51%.
CSD Tomaditos - Ancianos Venados 0:2