Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSD Cremas Peligrosos Zorros
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Ubiera onderschept slim de pass. Cuevas verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Cuevas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diez rent richting de bal. Diez schiet op doel. Cuesta bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado passt de bal zonder na te denken. Reig is nu in balbezit. Reig draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Paoli de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Chaves rent richting de bal. Chaves geeft een hoge lob. Alvarado kopt de bal weg. Paoli rent richting de bal. Paoli passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Salcedo is nu in balbezit. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo met een sublieme pass. Reig bereikt de bal nog maar net als eerste. Reig schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubiera verovert de bal door een tackle van achteren. Ubiera passt de bal in één keer door. Daar is Paoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paoli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Alvarado geeft een hoge lob. Avalos rent richting de bal. Avalos passt de bal met de wreef. Diez rent richting de bal. Diez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Alvarado kopt de bal weg. Reig rent richting de bal. Reig probeert naar een medespeler te passen. Paoli rent richting de bal. Paoli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSD Cremas 57%, Peligrosos Zorros 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CSD Cremas - Peligrosos Zorros 0:0

50e minuut.
Ruiz rent richting de bal. Alvarado onderschept slim de pass. Alvarado probeert naar een medespeler te passen. Paoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSD Cremas - Peligrosos Zorros 1:0

75e minuut.
Teyssier verovert de bal door een tackle van achteren. Cuevas verovert de bal door een tackle van achteren. Cuevas met een sublieme pass. Diez rent richting de bal. Diez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubiera rent richting de bal. Cuevas verovert de bal door een tackle van achteren. Diez rent richting de bal. Diez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSD Cremas 53%, Peligrosos Zorros 47%.
CSD Cremas - Peligrosos Zorros 1:0