Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poohangzo Jangma Gyecheon Jangma
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Won-Li is nu in balbezit. Won-Li geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Han-Kin met de inworp. Kwon-Song geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klungelig pakt Won-Li de bal. Won-Li geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Han-Kin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kwon-Song geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Lo-Ling rent richting de bal. Lo-Ling geeft de bal voor. Inworp. Chyu-Hyun met de inworp. Kwon-Song geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ling-Choi rent richting de bal. Kwon-Song is nu in balbezit. Kwon-Song probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cheng-Tea de bal. Cheng-Tea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Won-Li geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Han-Kin met een snelle inworp. Kwon-Song rent richting de bal. Kwon-Song geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Du-Ri geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chyu-Hyun met een snelle inworp. Kwon-Song rent richting de bal. Kwon-Song schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Hamake verovert de bal door een tackle van achteren. Hamake geeft een lange en hoge pass. Ling-Choi kopt de bal weg. Uk-Byung is nu in balbezit. Uk-Byung geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Jae-Bum trapt de bal weg. Klungelig pakt Ling-Choi de bal. Kwon-Song speelt de bal door. Cheng-Tea rent richting de bal. Cheng-Tea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Ling-Choi is nu in balbezit. Kwon-Song verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Tea is nu in balbezit. Cheng-Tea haalt uit met een fantastische trap. Lo-Kwo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Han-Kin probeert naar een medespeler te passen. Uk-Byung rent richting de bal. Uk-Byung passt de bal zonder na te denken. Hakkito rent richting de bal. Hakkito schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangzo Jangma - Gyecheon Jangma 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poohangzo Jangma 69%, Gyecheon Jangma 31%.
Poohangzo Jangma - Gyecheon Jangma 1:0

49e minuut.
Lo-Ling probeert de bal aan de voet te houden. Chyu-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyu-Hyun speelt de bal door. Cheng-Tea rent richting de bal. Cheng-Tea schiet op doel. Tae-Doo bokst de bal weg.

57e minuut.
Lo-Ling rent richting de bal. Kwon-Song verovert de bal door een tackle van achteren. Kwon-Song met een sublieme pass. Cheng-Tea is nu in balbezit. Cheng-Tea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Poohangzo Jangma - Gyecheon Jangma 1:1

62e minuut.
Lee-Hyung raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sung-Kuk komt het veld opgelopen. Kyuong-Li zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uk-Byung bereikt de bal nog maar net als eerste. Uk-Byung geeft een lange en hoge pass. Hakkito maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangzo Jangma - Gyecheon Jangma 2:1

67e minuut.
Sung-Doo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hakkito. Sung-Doo raakt geblesseerd tijdens het duel. Sung-Doo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Du-Ri is nu in balbezit. Cheng-Tea onderschept slim de pass. Cheng-Tea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ling-Choi kopt de bal weg. Sung-Kuk is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Hwan-Ying ... Strafschop! Sung-Kuk raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Uk-Byung neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Hakkito de bal. Hakkito draait met de bal, schiet en ... Jae-Bum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Uk-Byung rent richting de bal. Uk-Byung haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Ling-Choi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lo-Wang komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Lo-Wang krijgt zijn hoofd ertegen. Kwoon-Do kopt de bal weg. Hakkito bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakkito schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Tae-Doo trapt de bal weg. Uk-Byung rent richting de bal. Uk-Byung probeert naar een medespeler te passen. Kwon-Song is nu in balbezit. Kwon-Song schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poohangzo Jangma 57%, Gyecheon Jangma 43%.
Poohangzo Jangma - Gyecheon Jangma 2:1