Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 12:30
  • Competitiewedstrijd: K2-League.03
  • Stadion: lani Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3054
lani Wonju FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten weak
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Jee-Kyung probeert naar een medespeler te passen. Chan-Hyu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hwan-Sin probeert naar een medespeler te passen. Chan-Hyu rent richting de bal. Chan-Hyu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lani - Wonju FC 0:1

25e minuut.
Yang-Li geeft de bal voor. Inworp. Hotsuko met de inworp. Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Ming draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Cheng-Ying onderschept slim de pass. Cheng-Ying geeft een hoge lob. Lo-Chang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yang-Kwo is nu in balbezit. Yang-Kwo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lani 51%, Wonju FC 49%.
lani - Wonju FC 0:1

48e minuut.
Ming kan de bal niet met de borst controleren. Yang-Li is nu in balbezit. Yang-Li geeft een hoge lob. Yang-Kwo rent richting de bal. Yang-Kwo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Lo-Wang geeft een hoge lob. Yong-Li kopt de bal weg. Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Ming draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kwoo-Kyung de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chan-Hyu is nu in balbezit. Chan-Hyu schiet op doel. Son-Kyuong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Yang-Li geeft een lange en hoge pass. Lo-Wang is nu in balbezit. Lo-Wang geeft de bal voor. Daar is Lo-Chang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lo-Chang geeft een hoge lob. Ling-Yong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Chan-Hyu rent richting de bal. Sun-Kyung verovert de bal door een tackle van achteren. Ming rent richting de bal. Ming draait met de bal, schiet en ... Son-Kyuong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Sun-Kyuong is nu in balbezit. Hwan-Sin onderschept slim de pass. Hwan-Sin passt de bal zonder na te denken. Chan-Hyu is nu in balbezit. Chan-Hyu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lani - Wonju FC 0:2

74e minuut.
Ming probeert naar een medespeler te passen. Hotsuko is nu in balbezit. Hotsuko passt de bal met de wreef. Chan-Hyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan-Hyu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Lo-Chang is nu in balbezit. Lo-Chang speelt de bal door. Sun-Kyuong is nu in balbezit. Yang-Kwo rent richting de bal. Yang-Kwo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Jee-Kyung passt de bal met de wreef. Sun-Kyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Sun-Kyuong passt de bal in één keer door. Yang-Kwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Kwo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lani 41%, Wonju FC 59%.
lani - Wonju FC 0:2