Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
96.Jojo Kwooma Anyengjo Kwooma
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Hwan-Bum rent richting de bal. Hwan-Bum geeft een hoge lob. Daar is Song, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Song schiet op doel. Yong-Kun probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
96.Jojo Kwooma - Anyengjo Kwooma 0:1

21e minuut.
Lo-Son rent richting de bal. Kyung-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Kyuong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jee-Kyuong krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Kwoon-Park kopt de bal weg. Inworp. Hwan-Bum met de inworp. Kum is nu in balbezit. Kum haalt uit met een fantastische trap. Lo-Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hayun bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Song zal de hoekschop nemen. Hayun springt en kopt de bal. Lo-Lee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Song zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Hanata met een snelle inworp. Tsun-Lee is nu in balbezit. Song tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Song krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Klungelig pakt Li-Lee de bal. Kum rent richting de bal. Kum met een sublieme pass. Hayun rent richting de bal. Hayun draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Song onderschept slim de pass. Song geeft een hoge lob. Kwoon-Hyu heeft problemen om de bal te vangen. Lo-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Song haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 96.Jojo Kwooma 60%, Anyengjo Kwooma 40%.
96.Jojo Kwooma - Anyengjo Kwooma 0:1

54e minuut.
Hanata rent richting de bal. Kum onderschept slim de pass. Kum probeert naar een medespeler te passen. Hayun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Hanata verovert de bal door een tackle van achteren. Hanata geeft de bal voor. Lo-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Kun is nu in balbezit. Yong-Kun draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Hwan-Bum verovert de bal door een tackle van achteren. Hwan-Bum speelt de bal door. Kum is nu in balbezit. Kum geeft een lange en hoge pass. Hayun bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Tsun-Lee kan de bal niet met de borst controleren. Kyung-Song is nu in balbezit. Tsun-Lee onderschept slim de pass. Yong-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Kun geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Yong-Kun rent richting de bal. Kum onderschept slim de pass. Kum passt de bal met de wreef. Hayun is nu in balbezit. Hayun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
96.Jojo Kwooma - Anyengjo Kwooma 0:2

84e minuut.
Hanata is nu in balbezit. Hanata passt de bal met de wreef. Daar is Yong-Kun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hayun rent richting de bal. Hayun draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 96.Jojo Kwooma 54%, Anyengjo Kwooma 46%.
96.Jojo Kwooma - Anyengjo Kwooma 0:2