Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
96.Jojo Kwooma Pooh-Buk Kwoo-Kwoo
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Chan-Do met een harde bal richting middenveld. Soo-Song kopt de bal weg. Kun-Bum probeert naar een medespeler te passen. Lee-Jee is nu in balbezit. Lee-Jee schiet op doel. Chan-Do verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kun-Bum krijgt zijn hoofd ertegen. Lee-Jee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Jee draait met de bal, schiet en ... Chan-Do probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
96.Jojo Kwooma - Pooh-Buk Kwoo-Kwoo 0:1

17e minuut.
Uk-Song passt de bal met de wreef. Li-Lee met een sublieme pass. Kwoon-Park is nu in balbezit. Kun-Bum is nu in balbezit. Kun-Bum passt de bal met de wreef. Chan-Do verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Lo-Song verovert de bal door een tackle van achteren. Son-Bum rent richting de bal. Son-Bum passt de bal in één keer door. Uk-Song is nu in balbezit. Uk-Song draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Son-Bum zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tae-Doo rent richting de bal. Tsun-Lee is nu in balbezit. Tae-Doo verovert de bal door een tackle van achteren. Tae-Doo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 96.Jojo Kwooma 59%, Pooh-Buk Kwoo-Kwoo 41%.
96.Jojo Kwooma - Pooh-Buk Kwoo-Kwoo 0:1

51e minuut.
Chyu-Hyu met een snelle inworp. Li-Lee is nu in balbezit. Li-Lee probeert naar een medespeler te passen. Lo-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Song draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Lo-Song heeft problemen om de bal te vangen. Hatoshi onderschept slim de pass. Hatoshi passt de bal in één keer door. Uk-Song is nu in balbezit. Uk-Song schiet op doel. Paal!

77e minuut.
Lo-Song rent richting de bal. Son-Bum verovert de bal door een tackle van achteren. Son-Bum geeft de bal voor. Soo-Song kopt de bal weg. Lee-Jee probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
96.Jojo Kwooma - Pooh-Buk Kwoo-Kwoo 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 96.Jojo Kwooma 52%, Pooh-Buk Kwoo-Kwoo 48%.
96.Jojo Kwooma - Pooh-Buk Kwoo-Kwoo 0:2