Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SCF Jangma 96.Jojo Mingchu
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Son-Li is nu in balbezit. Hwan-Li is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Son-Li. Hwan-Li is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kyuong-Yong wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
SCF Jangma - 96.Jojo Mingchu 0:1

10e minuut.
Kyuong-Yo met een snelle inworp. Kyuong-Yong is nu in balbezit. Kyuong-Yong passt de bal in één keer door. Hwan-Li rent richting de bal. Hwan-Li draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Joon-Mong verovert de bal door een tackle van achteren. Joon-Mong passt de bal in één keer door. Hayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayen geeft een hoge lob. Jee-Kyu springt en kopt de bal. Kyung-Li probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Cheng-Do geeft een lange en hoge pass. Joon-Mong is nu in balbezit. Joon-Mong passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chyu-Yong de bal. Chyu-Yong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Jee-Kyu verovert de bal door een tackle van achteren. Jee-Kyu geeft een lange en hoge pass. Uk-Yong heeft problemen om de bal te vangen. Yang-Sin is nu in balbezit. Yang-Sin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Hayen geeft de bal voor. Cheng-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Do passt de bal in één keer door. Hwan-Li is nu in balbezit. Hwan-Li draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Inworp. Kyuong-Yo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cheng-Do is nu in balbezit. Cheng-Do geeft de bal voor. Daar is Kwoon-Hyuong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Hayun speelt de bal door. Joon-Mong bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon-Mong geeft een hoge lob. Son-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Son-Li passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
SCF Jangma - 96.Jojo Mingchu 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCF Jangma 58%, 96.Jojo Mingchu 42%.
SCF Jangma - 96.Jojo Mingchu 0:2

65e minuut.
Son-Li speelt de bal door. Chyu-Yong is nu in balbezit. Hyu-Lee maakt een afschuwelijke overtreding. Hyu-Lee krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Kyuong-Yong is nu in balbezit. Chyu-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Young geeft een lange en hoge pass. Jee-Kyu rent richting de bal. Jee-Kyu passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
SCF Jangma - 96.Jojo Mingchu 1:2

73e minuut.
Hokkido probeert naar een medespeler te passen. Chyu-Yong is nu in balbezit. Hwan-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyu-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyu-Yong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Jee-Kyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Kyu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hokkido de bal. Yang-Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Sin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Daar is Hokkido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hayun onderschept slim de pass. Hayun met een sublieme pass. Yang-Sin rent richting de bal. Yang-Sin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCF Jangma 46%, 96.Jojo Mingchu 54%.
SCF Jangma - 96.Jojo Mingchu 1:2