Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ABAD Fc FC Douala
532 Tactiek campeonnes
44% Balbezit 56%
79% Spel op eigen helft 21%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
31.6 gemiddelde waardering 39.5
good Schieten weak
weak Passen good
average Verdedigen average


2e minuut.
Timba rent richting de bal. Timba geeft een hoge lob. Daar is Janvier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kitieu rent richting de bal. Kitieu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ABAD Fc - FC Douala 0:1

18e minuut.
Tsopzang met een snelle inworp. Moutchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamga begaat een overtreding. Kamga krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Daar is Tsopzang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. M`Beh bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Beh speelt de bal door. Kitieu is nu in balbezit. Kitieu schiet op doel. Wostal bokst de bal weg. Daar is Tchinda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Timba geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kitieu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
M`Beh probeert de bal aan de voet te houden. Harb is nu in balbezit. Harb passt de bal in één keer door. Sierny bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Kamga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamga met een sublieme pass. M`Beh rent richting de bal. M`Beh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ABAD Fc - FC Douala 0:2

35e minuut.
Wostal met een sublieme pass. Timba kopt de bal weg. Sierny rent richting de bal. Sierny draait met de bal, schiet en ... Kouamo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ABAD Fc - FC Douala 1:2

38e minuut.
Moutchen heeft problemen om de bal te vangen. Timba bereikt de bal nog maar net als eerste. Timba passt de bal zonder na te denken. M`Beh bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Beh schiet op doel. Wostal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Allen is nu in balbezit. Timba verovert de bal door een tackle van achteren. Timba met een sublieme pass. Kitieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitieu draait met de bal, schiet en ... Wostal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABAD Fc 81%, FC Douala 19%.
ABAD Fc - FC Douala 1:2

53e minuut.
Tsopzang probeert naar een medespeler te passen. Ekoh rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kukulu met een snelle inworp. Timba geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Timba passt de bal in één keer door. Klungelig pakt M`Beh de bal. Janvier bereikt de bal nog maar net als eerste. Timba onderschept slim de pass. Timba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Ekoh de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kitieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekoh is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kitieu. Kitieu krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Timba onderschept slim de pass. Timba geeft een hoge lob. Kitieu rent richting de bal. Kitieu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ABAD Fc - FC Douala 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABAD Fc 77%, FC Douala 23%.
ABAD Fc - FC Douala 1:3