Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odl Boys ABAD Fc
523 Tactiek 532
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
26 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 33.7
good Schieten good
average Passen weak
average Verdedigen average


8e minuut.
Gathuessi rent richting de bal. Gathuessi geeft een hoge lob. Amedei met een sublieme pass. Trevisan is nu in balbezit. Trevisan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Puiu speelt de bal door. Amedei is nu in balbezit. Amedei passt de bal met de wreef. Trevisan rent richting de bal. Trevisan draait met de bal, schiet en ... Wostal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Tsopzang geeft de bal voor. Amedei rent richting de bal. Ekoh schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ekoh is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Amedei is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Puiu komt bij de bal en schiet. Wostal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trevisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevisan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Tsopzang met een sublieme pass. Daar is Harb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harb probeert naar een medespeler te passen. Daar is Raiss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raiss draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Trevisan rent richting de bal. Janvier is nu in balbezit. Trevisan onderschept slim de pass. Trevisan draait met de bal, schiet en ... Wostal probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Gawlicki controleert de bal met de borst. Gawlicki geeft een hoge lob. Trevisan is nu in balbezit. Trevisan heeft problemen om de bal te vangen. Trevisan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Odl Boys - ABAD Fc 1:0

32e minuut.
Chrzanowski geeft een hoge lob. Tchinda kan de bal niet met de borst controleren. Trevisan is nu in balbezit. Trevisan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Janvier de bal onder controle te krijgen. Wostal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Amedei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amedei draait met de bal, schiet en ... Wostal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Moutchen met een sublieme pass. Trevisan is nu in balbezit. Trevisan speelt de bal door. Amedei is nu in balbezit. Amedei haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Figurski probeert de bal met de borst te controleren. Atasoylu is nu in balbezit. Atasoylu met een sublieme pass. Klungelig pakt Trevisan de bal. Trevisan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Odl Boys - ABAD Fc 2:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toderaşca komt het veld opgelopen. Gardynik komt het veld opgelopen. Tsoupras komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odl Boys 44%, ABAD Fc 56%.
Odl Boys - ABAD Fc 2:0

52e minuut.
Trevisan passt de bal zonder na te denken. Gawlicki rent richting de bal. Gawlicki probeert naar een medespeler te passen. Trevisan is nu in balbezit. Trevisan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Wostal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Dąbiewicz is nu in balbezit. Dąbiewicz geeft een hoge lob. Daar is Gardynik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raiss is nu in balbezit. Raiss draait met de bal, schiet en ... Szabadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Szabadi speelt de bal door. Trevisan rent richting de bal. Trevisan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Amedei de bal. Amedei draait met de bal, schiet en ... Paal! Janvier heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Amedei kan de bal niet met de borst controleren. Puiu rent richting de bal. Puiu passt de bal zonder na te denken. Trevisan rent richting de bal. Trevisan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Odl Boys - ABAD Fc 3:0

59e minuut.
Trevisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amedei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amedei passt de bal in één keer door. Trevisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevisan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Moutchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Palucci rent richting de bal. Palucci met een sublieme pass. Trevisan rent richting de bal. Trevisan draait met de bal, schiet en ... Wostal bokst de bal weg. Amedei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amedei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Odl Boys - ABAD Fc 4:0

69e minuut.
Gathuessi rent richting de bal. Gathuessi passt de bal in één keer door. Palucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Harb verovert de bal door een tackle van achteren. Harb geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szabadi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Amedei kopt de bal weg. Gathuessi is nu in balbezit. Toderaşca speelt de bal door. Trevisan is nu in balbezit. Trevisan draait met de bal, schiet en ... Paal!

74e minuut.
Wostal trapt de bal weg van het doel. Puiu kopt de bal weg. Amedei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amedei haalt uit met een fantastische trap. Wostal probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Tsoupras geeft een hoge lob. Amedei is nu in balbezit. Amedei passt de bal zonder na te denken. Trevisan rent richting de bal. Trevisan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Odl Boys - ABAD Fc 5:0

81e minuut.
Toderaşca verovert de bal door een tackle van achteren. Toderaşca passt de bal zonder na te denken. Daar is Trevisan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trevisan haalt uit met een fantastische trap. Wostal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odl Boys - ABAD Fc 6:0

87e minuut.
Janvier rent richting de bal. Trevisan onderschept slim de pass. Trevisan passt de bal in één keer door. Amedei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amedei schiet op doel. Wostal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odl Boys 38%, ABAD Fc 62%.
Odl Boys - ABAD Fc 6:0