Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mystérieux Moutons Shammah FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 21.7
average Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen average


5e minuut.
Kesseng passt de bal zonder na te denken. Abah is nu in balbezit. Abah probeert naar een medespeler te passen. M`Belé rent richting de bal. M`Belé haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ribouem geeft een hoge lob. Atanga kopt de bal weg. Lontchi rent richting de bal. Lontchi draait met de bal, schiet en ... Ekonga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystérieux Moutons - Shammah FC 0:1

12e minuut.
Oyono probeert naar een medespeler te passen. Lontchi rent richting de bal. Lontchi passt de bal in één keer door. Ali rent richting de bal. Ali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ribouem passt de bal met de wreef. Oyono rent richting de bal. Oyono met een sublieme pass. Ali is nu in balbezit. Ali haalt uit met een fantastische trap. Ekonga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Bong de bal onder controle te krijgen. Atanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanga passt de bal in één keer door. M`Belé bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Belé haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Oyono verovert de bal door een tackle van achteren. Oyono passt de bal met de wreef. Awala rent richting de bal. Ali onderschept slim de pass. Ali schiet op doel. Ekonga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Oyono geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Somko krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Ali de bal. Somko bereikt de bal nog maar net als eerste. Somko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Inworp. Oyono zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lontchi rent richting de bal. Lontchi draait met de bal, schiet en ... Ekonga probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kesseng met een sublieme pass. Momo speelt de bal door. M`Belé bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Belé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mystérieux Moutons - Shammah FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystérieux Moutons 57%, Shammah FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mystérieux Moutons - Shammah FC 1:1

60e minuut.
Kesseng probeert naar een medespeler te passen. M`Belé heeft problemen om de bal te vangen. Ribouem bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Belé verovert de bal door een tackle van achteren. M`Belé draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Enanga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ribouem heeft problemen om de bal te vangen. Ribouem speelt de bal door. Ali rent richting de bal. Ali draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Ribouem geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. N`Toh met een snelle inworp. Manga rent richting de bal. Manga geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Momo met een sublieme pass. M`Belé bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyamsi onderschept slim de pass. Nyamsi geeft een lange en hoge pass. N`Kembe verovert de bal door een tackle van achteren. Ekonga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystérieux Moutons 47%, Shammah FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mystérieux Moutons - Shammah FC 1:1