Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mystérieux Moutons FC Douala
Normal Tactiek campeonnes
37% Balbezit 63%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.3 gemiddelde waardering 39.2
weak Schieten weak
poor Passen good
poor Verdedigen average


9e minuut.
Timba probeert naar een medespeler te passen. M`Beh heeft problemen om de bal te vangen. M`Beh probeert naar een medespeler te passen. Kitieu is nu in balbezit. Kitieu haalt uit met een fantastische trap. Ekonga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystérieux Moutons - FC Douala 0:1

13e minuut.
Tchimtchoua met een sublieme pass. Kukulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulu speelt de bal door. Kamga rent richting de bal. Kamga geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Abah rent richting de bal. Timba verovert de bal door een tackle van achteren. Timba geeft de bal voor. M`Beh rent richting de bal. M`Beh geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Tchimtchoua probeert naar een medespeler te passen. Kukulu rent richting de bal. Kukulu met een sublieme pass. Kitieu is nu in balbezit. Kitieu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kesseng probeert de bal met de borst te controleren. M`Beh bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Kembe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! M`Beh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. M`Beh neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kitieu is nu in balbezit. M`Beh is nu in balbezit. N`Kembe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! M`Beh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. M`Beh legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystérieux Moutons - FC Douala 0:2

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Timba geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. M`Beh is nu in balbezit. Kitieu is nu in balbezit. Kitieu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystérieux Moutons - FC Douala 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystérieux Moutons 79%, FC Douala 21%.
Mystérieux Moutons - FC Douala 0:3

55e minuut.
Kukulu speelt de bal door. Kitieu is nu in balbezit. Kitieu passt de bal met de wreef. M`Beh is nu in balbezit. M`Beh haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Tchimtchoua probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Timba de bal. Timba met een sublieme pass. Kitieu rent richting de bal. Kitieu geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystérieux Moutons - FC Douala 0:4

64e minuut.
M`Beh passt de bal met de wreef. Timba speelt de bal door. Awala rent richting de bal. Kitieu verovert de bal door een tackle van achteren. Kitieu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mystérieux Moutons - FC Douala 0:5

67e minuut.
Kitieu is nu in balbezit. Kitieu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kesseng de bal. M`Beh is nu in balbezit. M`Beh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystérieux Moutons - FC Douala 0:6

75e minuut.
Tchimtchoua bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchimtchoua speelt de bal door. Klungelig pakt Kamga de bal. Kamga geeft de bal voor. Awala heeft problemen om de bal te vangen. Ekonga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Awala geeft een hoge lob. Tchimtchoua rent richting de bal. Tchimtchoua passt de bal in één keer door. Kukulu is nu in balbezit. Kukulu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Momo heeft problemen om de bal te vangen. Timba rent richting de bal. Timba speelt de bal door. Kamga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamga geeft een hoge lob. Ekonga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kitieu rent richting de bal. Kitieu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mystérieux Moutons - FC Douala 0:7

86e minuut.
Ekonga met een harde bal richting middenveld. Kamga kopt de bal weg. Timba met een sublieme pass. M`Beh bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Beh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kitieu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tchimtchoua speelt de bal door. Kukulu probeert naar een medespeler te passen. M`Beh heeft problemen om de bal te vangen. M`Beh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystérieux Moutons 83%, FC Douala 17%.
Mystérieux Moutons - FC Douala 0:7