Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dova FC nantes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Nyounai rent richting de bal. Esso onderschept slim de pass. Esso passt de bal zonder na te denken. Daar is N`Dam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N`Dam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Baning rent richting de bal. Baning geeft de bal voor. Tatiense is nu in balbezit. Tatiense haalt uit met een fantastische trap. N`Tamack maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Bouli is nu in balbezit. N`Kamhoua onderschept slim de pass. Tatiense bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatiense schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Esso rent richting de bal. Esso geeft de bal voor. N`Dam heeft problemen om de bal te vangen. N`Dam haalt uit met een fantastische trap. Doh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. M`Ba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
N`Tsogo is nu in balbezit. N`Tsogo geeft de bal voor. Doh kopt de bal weg. Moundi rent richting de bal. Moundi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Nyounai is nu in balbezit. Esso verovert de bal door een tackle van achteren. Esso met een sublieme pass. N`Dam bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dova FC 46%, nantes 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dova FC - nantes 0:0

48e minuut.
Bouli geeft een hoge lob. Esso bereikt de bal nog maar net als eerste. Belinga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Belinga krijgt een gele kaart. Esso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Esso neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dova FC - nantes 1:0

71e minuut.
N`Jeukan is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. N`Dingue met de inworp. Esso is nu in balbezit. Esso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
N`Dingue bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dingue geeft een hoge lob. Belinga bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dam verovert de bal door een tackle van achteren. N`Dam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dova FC - nantes 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dova FC 37%, nantes 63%.
Dova FC - nantes 2:0