Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
edeng fc AC Zebres
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Doh passt de bal in één keer door. N`Toko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebongué verovert de bal door een tackle van achteren. Ebongué draait met de bal, schiet en ... Djom probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yémy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
N`Guindicta kopt de bal weg. Bekono is nu in balbezit. M`Beyo speelt de bal door. Ayangma rent richting de bal. Ayangma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Nseke rent richting de bal. Nseke probeert naar een medespeler te passen. Ebongué rent richting de bal. Ebongué schiet op doel. Yémy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
edeng fc - AC Zebres 1:0

33e minuut.
Lombano met de inworp. Doh is nu in balbezit. Kwekeu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kwekeu krijgt een gele kaart.

37e minuut.
N`Guindicta bereikt de bal nog maar net als eerste. Nseke verovert de bal door een tackle van achteren. Nseke speelt de bal door. Daar is Ebongué, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ebongué draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: edeng fc 31%, AC Zebres 69%.
edeng fc - AC Zebres 1:0

69e minuut.
N`Djoké met een snelle inworp. Deffo is nu in balbezit. Djom legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Deffo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Deffo neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
edeng fc - AC Zebres 2:0

77e minuut.
M`Bella rent richting de bal. Ebongué is nu in balbezit. M`Bella maakt een afschuwelijke overtreding. M`Bella krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Doh kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ateke de bal onder controle te krijgen. Deffo speelt de bal door. Ebongué is nu in balbezit. Ebongué schiet op doel. Yémy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Bekombo probeert de bal met de borst te controleren. Bekombo geeft een lange en hoge pass. Lombano kopt de bal weg. Deffo rent richting de bal. Deffo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: edeng fc 43%, AC Zebres 57%.
edeng fc - AC Zebres 2:0