Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Rangers SHADOWS
433 Tactiek 433
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
26 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
31 gemiddelde waardering 19.9
good Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


9e minuut.
Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazło passt de bal zonder na te denken. Szymiczek rent richting de bal. Szymiczek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szymiczek heeft problemen om de bal te vangen. Nana bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek onderschept slim de pass. Szymiczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Rangers - SHADOWS 1:0

16e minuut.
Billong rent richting de bal. Moutchen onderschept slim de pass. Moutchen met een sublieme pass. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek draait met de bal, schiet en ... Assalé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Eyoum rent richting de bal. Eyoum passt de bal in één keer door. Etkowski met een sublieme pass. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek draait met de bal, schiet en ... Assalé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Timba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moutchen geeft een hoge lob. Tetsia heeft problemen om de bal te vangen. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Rangers - SHADOWS 2:0

24e minuut.
Moutchen rent richting de bal. Nana bereikt de bal nog maar net als eerste. Moutchen verovert de bal door een tackle van achteren. Moutchen probeert naar een medespeler te passen. Szymiczek is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Nana geeft een lange en hoge pass. Inworp. Timba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moutchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Moutchen haalt uit met een fantastische trap. Assalé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Rangers - SHADOWS 3:0

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Maigari de bal onder controle te krijgen. Timba rent richting de bal. Timba passt de bal zonder na te denken. Szymiczek rent richting de bal. Szymiczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Rangers - SHADOWS 4:0

40e minuut.
Etkowski probeert naar een medespeler te passen. Moutchen rent richting de bal. Moutchen passt de bal zonder na te denken. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek haalt uit met een fantastische trap. Assalé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wlazło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazło schiet op doel. Assalé werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Rangers - SHADOWS 5:0

41e minuut.
N`Tamack speelt de bal door. Jama is nu in balbezit. Jama met een sublieme pass. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Etkowski rent richting de bal. Etkowski passt de bal in één keer door. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek schiet op doel. Assalé maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Rangers 37%, SHADOWS 63%.
Royal Rangers - SHADOWS 5:0

49e minuut.
Panenbeng geeft een lange en hoge pass. Moutchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Moutchen geeft de bal voor. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Rangers - SHADOWS 6:0

53e minuut.
Tetsia geeft een hoge lob. Inworp. Eyeffa met de inworp. Wlazło is nu in balbezit. Wlazło geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Tcheuko geeft een hoge lob. Wlazło speelt de bal door. Tetsia heeft problemen om de bal te vangen. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazło passt de bal zonder na te denken. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Etkowski onderschept slim de pass. Etkowski met een sublieme pass. Moutchen probeert naar een medespeler te passen. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Makanda geeft de bal voor. Wlazło is nu in balbezit. Wandji maakt een afschuwelijke overtreding. Wandji is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

67e minuut.
Szymiczek is nu in balbezit. Moutchen is nu in balbezit. Szymiczek rent richting de bal. Szymiczek draait met de bal, schiet en ... Assalé maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Rangers - SHADOWS 7:0

70e minuut.
Makanda is nu in balbezit. N`Gouayiemo bereikt de bal nog maar net als eerste. Makanda verovert de bal door een tackle van achteren. N`Gouayiemo onderschept slim de pass. N`Gouayiemo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Meck komt het veld opgelopen. Nana komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Eyeffa rent richting de bal. Wlazło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazło speelt de bal door. Moutchen rent richting de bal. Moutchen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Doeltrap. Wandji komt het veld opgelopen. N`Kendzap komt het veld opgelopen. M`Bongo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Rangers 39%, SHADOWS 61%.
Royal Rangers - SHADOWS 7:0