Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tsinga FC Douala city
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


14e minuut.
Enanga rent richting de bal. Moudoh onderschept slim de pass. Moudoh passt de bal zonder na te denken. N`Kong rent richting de bal. N`Kong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tsinga FC - Douala city 0:1

25e minuut.
Takam geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwekeu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. N`Gounou rent richting de bal. N`Gounou geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Nyobé passt de bal in één keer door. Rahibou rent richting de bal. Rahibou met een sublieme pass. N`Kong is nu in balbezit. N`Kong draait met de bal, schiet en ... Alo`o verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tsinga FC 55%, Douala city 45%.
Tsinga FC - Douala city 0:1

52e minuut.
Kwekeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwekeu geeft een lange en hoge pass. Moussambani probeert naar een medespeler te passen. Tchouga rent richting de bal. Tchouga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tsinga FC - Douala city 1:1

56e minuut.
Moluh rent richting de bal. Lontchi met een sublieme pass. Enanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Moudoh is nu in balbezit. Moudoh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
N`Chare is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moudoh. N`Chare raakt geblesseerd tijdens het duel. N`Chare met een snel genomen vrije trap. Tchouga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchouga draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Bekono probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Takam met de inworp. Tignyemb bereikt de bal nog maar net als eerste. Tignyemb geeft een lange en hoge pass. N`Kong is nu in balbezit. N`Kong draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
M`Bang geeft een hoge lob. Inworp. N`Chare met de inworp. Moussambani bereikt de bal nog maar net als eerste. Moussambani geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rahibou neemt de hoekschop. Kotonang kopt de bal weg. Tignyemb is nu in balbezit. Tignyemb geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tsinga FC 53%, Douala city 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tsinga FC - Douala city 1:1