Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Braves Pélicans wumjeck
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.8
hopeless Schieten weak
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Oben rent richting de bal. Oben geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ekwala de bal onder controle te krijgen. Moute rent richting de bal. Moute schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Awala is nu in balbezit. Awala met een sublieme pass. Araka bereikt de bal nog maar net als eerste. Araka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Meck onderschept slim de pass. Meck probeert naar een medespeler te passen. Awala probeert naar een medespeler te passen. Daar is Araka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ipouck trapt de bal weg van het doel. Oben kopt de bal weg. Ekwala probeert de bal met de borst te controleren. Moute verovert de bal door een tackle van achteren. Moute haalt uit met een fantastische trap. Edjoa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Braves Pélicans - wumjeck 0:1

18e minuut.
Ekwala geeft een lange en hoge pass. Bouba kopt de bal weg. Ekwala heeft problemen om de bal te vangen. Moute is nu in balbezit. Moute haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Moutoumdjou rent richting de bal. N`Konda verovert de bal door een tackle van achteren. N`Konda probeert naar een medespeler te passen. Oben rent richting de bal. Oben draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Braves Pélicans - wumjeck 0:2

40e minuut.
N`Konda rent richting de bal. Araka verovert de bal door een tackle van achteren. Araka passt de bal zonder na te denken. Eyobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyobo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Braves Pélicans - wumjeck 1:2

41e minuut.
Moute speelt de bal door. Oben heeft problemen om de bal te vangen. Araka bereikt de bal nog maar net als eerste. Araka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Braves Pélicans 52%, wumjeck 48%.
Braves Pélicans - wumjeck 1:2

52e minuut.
N`Gom speelt de bal door. Moute rent richting de bal. Ekwala bereikt de bal nog maar net als eerste. Oben verovert de bal door een tackle van achteren. Oben draait met de bal, schiet en ... Paal! Edjoa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Eyobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyobo speelt de bal door. Eyoum bereikt de bal nog maar net als eerste. Araka onderschept slim de pass. Araka haalt uit met een fantastische trap. Ipouck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Oben kopt de bal weg. Ekwala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moute bereikt de bal nog maar net als eerste. Moute schiet op doel. Edjoa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Braves Pélicans - wumjeck 1:3

67e minuut.
Eyoum geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moudoh met de inworp. Eyobo geeft de bal voor. N`Konda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
N`Konda bereikt de bal nog maar net als eerste. Oben bereikt de bal nog maar net als eerste. Oben passt de bal zonder na te denken. Moute rent richting de bal. Moute haalt uit met een fantastische trap. Edjoa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Eyoum passt de bal met de wreef. Oben is nu in balbezit. Oben passt de bal met de wreef. Moute is nu in balbezit. Moute schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Moute rent richting de bal. M`Bassa verovert de bal door een tackle van achteren. Oben onderschept slim de pass. Moute is nu in balbezit. Moute haalt uit met een fantastische trap. Edjoa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ekwala heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Braves Pélicans - wumjeck 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Braves Pélicans 55%, wumjeck 45%.
Braves Pélicans - wumjeck 1:4