Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapides Scorpions Mc KARIM
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


17e minuut.
M`Boa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tchana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. M`Boa met een sublieme pass. Moussambani is nu in balbezit. Colomban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Etong met een sublieme pass. Moussambani is nu in balbezit. Feuze onderschept slim de pass. Nana verovert de bal door een tackle van achteren. Nana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bikoi passt de bal in één keer door. Nadege rent richting de bal. Ekambi onderschept slim de pass. Ekambi schiet op doel. Etong probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Nadege is nu in balbezit. Nadege passt de bal met de wreef. M`Boa is nu in balbezit. Nana verovert de bal door een tackle van achteren. Nana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
M`Boa verovert de bal door een tackle van achteren. M`Boa geeft een hoge lob. Nyamsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekambi rent richting de bal. Ekambi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapides Scorpions 43%, Mc KARIM 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rapides Scorpions - Mc KARIM 0:0

63e minuut.
Nadege is nu in balbezit. Bikoi verovert de bal door een tackle van achteren. Bikoi speelt de bal door. Ekambi is nu in balbezit. Ekambi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapides Scorpions - Mc KARIM 0:1

66e minuut.
N`Guewa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tchana rent richting de bal. Tchana met een sublieme pass. Nadege is nu in balbezit. Nadege geeft de bal voor. Colomban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Colomban speelt de bal door. N`Guewa kopt de bal weg. Daar is Nana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kamtchoum bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamtchoum verovert de bal door een tackle van achteren. Nana is nu in balbezit. Nana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rapides Scorpions - Mc KARIM 1:1

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. N`Jumé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bikoi is nu in balbezit. Bikoi schiet op doel. Daar is Nyamsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

83e minuut.
Feuze rent richting de bal. Feuze geeft een hoge lob. Tchekane probeert de bal aan de voet te houden. Bikoi is nu in balbezit. Bikoi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapides Scorpions 44%, Mc KARIM 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rapides Scorpions - Mc KARIM 1:1