Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-14 21:29
  • Competitiewedstrijd: 3e Division.02
  • Stadion: Joefc Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1613
Joefc The Blues Academy Fc
433 Tactiek Defend
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Wanssi bereikt de bal nog maar net als eerste. Makadji onderschept slim de pass. Makadji probeert naar een medespeler te passen. Boumtje bereikt de bal nog maar net als eerste. Boumtje schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Makadji met een sublieme pass. Afame is nu in balbezit. Met opzet legt Mongoulkou zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Mongoulkou moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mongoulkou schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

12e minuut.
Boumtje rent richting de bal. Akem onderschept slim de pass. Akem speelt de bal door. Biya bereikt de bal nog maar net als eerste. Biya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mpondo verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Dikoume, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mpondo met een sublieme pass. Biya heeft problemen om de bal te vangen. Biya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Wanssi passt de bal in één keer door. Tchana bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchana geeft een hoge lob. Afame rent richting de bal. Afame geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
N`Jock met een harde bal richting middenveld. Daar is Boumtje, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dikoume is nu in balbezit. Boumtje verovert de bal door een tackle van achteren. Boumtje draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Jua speelt de bal door. Biya rent richting de bal. Biya passt de bal met de wreef. Mpondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpondo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Joefc 44%, The Blues Academy Fc 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Joefc - The Blues Academy Fc 0:0

52e minuut.
Jua onderschept slim de pass. Tanga is nu in balbezit. Tanga geeft een hoge lob. Biya maakt een snoekduik en kopt de bal. N`Jock probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Joefc - The Blues Academy Fc 1:0

66e minuut.
Baning met een snelle inworp. Awala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatiense probeert naar een medespeler te passen. Boumtje rent richting de bal. Boumtje haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Wanssi speelt de bal door. Awala is nu in balbezit. Biya verovert de bal door een tackle van achteren. Biya schiet op doel. N`Jock werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tanga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tatiense is nu in balbezit. Baning legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baning krijgt een gele kaart. Tatiense is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Biya kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. N`Jock probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Joefc - The Blues Academy Fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Joefc 38%, The Blues Academy Fc 62%.
Joefc - The Blues Academy Fc 2:0