Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Pélicans Marrons Bubales
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Ekotto passt de bal zonder na te denken. Moutoumdjou is nu in balbezit. Moutoumdjou probeert naar een medespeler te passen. Bonane is nu in balbezit. Bonane draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ekotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadajeu verovert de bal door een tackle van achteren. Tadajeu speelt de bal door. Olomo rent richting de bal. Olomo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
N`Jie rent richting de bal. Mpessa rent richting de bal. Mpessa geeft een lange en hoge pass. Olomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olomo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tchokouali is nu in balbezit. Tchokouali geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oumaraini met de inworp. Tadajeu geeft de bal voor. Akoa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
N`Jie geeft een hoge lob. Ekotto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tadajeu. Ekotto roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ekotto kan niet meer verder spelen. Mvogo komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Tchokouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadajeu verovert de bal door een tackle van achteren. Tadajeu passt de bal in één keer door. Olomo rent richting de bal. Olomo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pélicans - Marrons Bubales 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Pélicans 46%, Marrons Bubales 54%.
AS Pélicans - Marrons Bubales 1:0

54e minuut.
Olomo haalt uit met een fantastische trap. Binya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oumaraini bereikt de bal nog maar net als eerste. Oumaraini haalt uit met een fantastische trap. Akoa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Essome met een snelle inworp. Mpessa speelt de bal door. Tadajeu rent richting de bal. Mvogo onderschept slim de pass. Mvogo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Oumaraini geeft een lange en hoge pass. Mouellé rent richting de bal. Alo`o verovert de bal door een tackle van achteren. Tadajeu onderschept slim de pass. Tadajeu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
N`Jie geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Essome met een snelle inworp. Moutoumdjou is nu in balbezit. Moutoumdjou geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Pélicans 49%, Marrons Bubales 51%.
AS Pélicans - Marrons Bubales 1:0