Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mopizor fc Incroyables Caméléons
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Klungelig pakt N`Toko de bal. M`Bulle is nu in balbezit. M`Bulle probeert naar een medespeler te passen. Kassi is nu in balbezit. Kassi draait met de bal, schiet en ... M`Beh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
M`Bulle passt de bal zonder na te denken. N`Toko is nu in balbezit. Youmessi verovert de bal door een tackle van achteren. Onguetou rent richting de bal. Onguetou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Tetsia kopt de bal weg. Daar is N`Joya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N`Kamhoua rent richting de bal. N`Kamhoua draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mopizor fc - Incroyables Caméléons 1:0

18e minuut.
N`Toko rent richting de bal. Kassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kassi passt de bal in één keer door. Onguetou bereikt de bal nog maar net als eerste. Onguetou schiet op doel. M`Beh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Daar is Tetsia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N`Kamhoua is nu in balbezit. Wanssi is nu in balbezit. N`Kamhoua onderschept slim de pass. N`Kamhoua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mopizor fc - Incroyables Caméléons 2:0

22e minuut.
Onguetou met een sublieme pass. Daar is Youmessi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. M`Bulle bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Kamhoua onderschept slim de pass. N`Kamhoua haalt uit met een fantastische trap. M`Ba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert M`Bulle de bal onder controle te krijgen. Onguetou rent richting de bal. Onguetou passt de bal zonder na te denken. N`Kamhoua is nu in balbezit. N`Kamhoua schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
N`Kendzap heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Onguetou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kassi is nu in balbezit. Kassi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pergaud verovert de bal door een tackle van achteren. Pergaud geeft een lange en hoge pass. Kouang heeft problemen om de bal te vangen. Onguetou bereikt de bal nog maar net als eerste. Onguetou draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mopizor fc 58%, Incroyables Caméléons 42%.
Mopizor fc - Incroyables Caméléons 2:0

53e minuut.
Effa geeft de bal voor. Inworp. Pergaud met de inworp. Youmessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Youmessi geeft de bal voor. M`Beh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Pergaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergaud speelt de bal door. Youmessi met een sublieme pass. Onguetou rent richting de bal. Onguetou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Effa kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tetsia de bal onder controle te krijgen. N`Kamhoua rent richting de bal. Tetsia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetsia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Belinga geeft een hoge lob. Kassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kassi speelt de bal door. Onguetou is nu in balbezit. Onguetou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mopizor fc 48%, Incroyables Caméléons 52%.
Mopizor fc - Incroyables Caméléons 2:0