Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal-Toro Mariupol
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Makarov verovert de bal door een tackle van achteren. Ezerskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Ezerskiy met een sublieme pass. Yevtushenko heeft problemen om de bal te vangen. Yevtushenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Karamushko onderschept slim de pass. Avdeyinko onderschept slim de pass. Avdeyinko met een sublieme pass. Zazroev is nu in balbezit. Zazroev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ezerskiy is nu in balbezit. Karabuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogilny begaat een overtreding. Karabuta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karabuta komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Mogilny raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tkachev komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal-Toro 58%, Mariupol 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal-Toro - Mariupol 0:0

64e minuut.
Sobol` is nu in balbezit. Sobol` geeft een lange en hoge pass. Yevtushenko rent richting de bal. Yevtushenko schiet op doel. Markman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-Toro - Mariupol 0:1

71e minuut.
Poliyanchuk met een sublieme pass. Babkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Babkin speelt de bal door. Poliyanchuk rent richting de bal. Poliyanchuk geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Dyachenko geeft de bal voor. Inworp. Sobol` zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karamushko rent richting de bal. Karamushko geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal-Toro 61%, Mariupol 39%.
Arsenal-Toro - Mariupol 0:1