Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Temni Vovky Knyazhi Kachku
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Baranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabransky bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baranov krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Mykulyak heeft problemen om de bal te vangen. Turin verovert de bal door een tackle van achteren. Turin passt de bal met de wreef. Kondrashchenko rent richting de bal. Kondrashchenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Udovenko verovert de bal door een tackle van achteren. Udovenko geeft een hoge lob. Baranov is nu in balbezit. Donets is nu in balbezit. Donets draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Zabransky verovert de bal door een tackle van achteren. Zabransky geeft een lange en hoge pass. Daar is Kalynychenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondrashchenko rent richting de bal. Kondrashchenko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Temni Vovky - Knyazhi Kachku 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Temni Vovky 36%, Knyazhi Kachku 64%.
Temni Vovky - Knyazhi Kachku 1:0

50e minuut.
Siletskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Siletskiy passt de bal in één keer door. Kondrashchenko is nu in balbezit. Kondrashchenko schiet op doel. Kirilchik probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Vakarchuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yaxmanitskiy heeft problemen om de bal te vangen. Siletskiy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siletskiy krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Khanas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vakarchuk met de inworp. Baranov heeft problemen om de bal te vangen. Baranov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kalynychenko geeft een hoge lob. Inworp. Zuenko met een snelle inworp. Siletskiy rent richting de bal. Siletskiy geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Kondrashchenko rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Temni Vovky - Knyazhi Kachku 2:0

86e minuut.
Baranov verovert de bal door een tackle van achteren. Sobolevskiy is nu in balbezit. Sobolevskiy passt de bal met de wreef. Kondrashchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrashchenko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Temni Vovky 41%, Knyazhi Kachku 59%.
Temni Vovky - Knyazhi Kachku 2:0