Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Football Challenge Honor FC
Normal Tactiek Apolo
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
22.3 gemiddelde waardering 38.6
adequate Schieten solid
unsatisfactory Passen good
weak Verdedigen average


2e minuut.
Volovyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Volovyk passt de bal in één keer door. Dukhno rent richting de bal. Luur onderschept slim de pass. Luur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Popadyuk kopt de bal weg. Luur bereikt de bal nog maar net als eerste. Luur passt de bal in één keer door. Fortuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortuna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Monnier met een sublieme pass. Luur is nu in balbezit. Luur passt de bal met de wreef. Fortuna is nu in balbezit. Fortuna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Nepyipyvo trapt de bal weg. Gužes kopt de bal weg. Klungelig pakt Dukhno de bal. Luur is nu in balbezit. Luur haalt uit met een fantastische trap. Nepyipyvo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Popadyuk probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gužes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fortuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortuna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Volovyk speelt de bal door. Fortuna is nu in balbezit. Fortuna passt de bal zonder na te denken. Luur is nu in balbezit. Luur schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Maklakov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Homchenovskyy de bal. Luur rent richting de bal. Luur schiet op doel. Dukhno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Challenge - Honor FC 0:1

14e minuut.
Bogatyrev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gužes rent richting de bal. Gužes met een sublieme pass. Luur bereikt de bal nog maar net als eerste. Luur draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Fortuna is nu in balbezit. Fortuna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Challenge - Honor FC 0:2

17e minuut.
Bulgari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Volovyk is nu in balbezit. Volovyk geeft de bal voor. Luur rent richting de bal. Luur draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gužes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luur met een sublieme pass. Fortuna rent richting de bal. Fortuna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Football Challenge - Honor FC 0:3

35e minuut.
Monnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Monnier geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Maklakov de bal. Fortuna rent richting de bal. Fortuna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Football Challenge - Honor FC 0:4

37e minuut.
Inworp. Bulgari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Volovyk speelt de bal door. Daar is Bulgari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulgari geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gužes passt de bal in één keer door. Luur heeft problemen om de bal te vangen. Luur met een sublieme pass. Fortuna is nu in balbezit. Fortuna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Mygalatiyk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Monnier met een snelle inworp. Gužes is nu in balbezit. Gužes geeft een lange en hoge pass. Nepyipyvo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Challenge - Honor FC 0:5

42e minuut.
Skarlosh geeft een lange en hoge pass. Tkach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tkach geeft de bal voor. Fortuna rent richting de bal. Fortuna haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Football Challenge 78%, Honor FC 22%.
Football Challenge - Honor FC 0:5

47e minuut.
Homchenovskyy is nu in balbezit. Monnier is nu in balbezit. Monnier passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fortuna de bal. Fortuna schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Volovyk is nu in balbezit. Volovyk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Luur de bal. Luur schiet op doel. Na een snelle pass probeert Fortuna de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Nepyipyvo met een harde bal richting middenveld. Bulgari kopt de bal weg. Daar is Luur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fortuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortuna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Luur bereikt de bal nog maar net als eerste. Luur draait met de bal, schiet en ... Daar is Dukhno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luur rent richting de bal. Luur draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Lyutikov kopt de bal weg. Bulgari geeft de bal voor. Fortuna kopt de bal weg. Luur is nu in balbezit. Luur haalt uit met een fantastische trap. Nepyipyvo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fortuna rent richting de bal. Fortuna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Football Challenge - Honor FC 0:6

61e minuut.
Tkach geeft een lange en hoge pass. Daar is Maklakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fortuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortuna haalt uit met een fantastische trap. Nepyipyvo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Challenge - Honor FC 0:7

62e minuut.
Gerasimyuk met een sublieme pass. Daar is Shishchenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fortuna rent richting de bal. Fortuna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Inworp. Volovyk met een snelle inworp. Monnier geeft de bal voor. Luur rent richting de bal. Luur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Challenge - Honor FC 0:8

67e minuut.
Monnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Monnier geeft een hoge lob. Maklakov heeft problemen om de bal te vangen. Fortuna rent richting de bal. Fortuna draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Tkach raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

69e minuut.
Fortuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortuna passt de bal in één keer door. Gužes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gužes draait met de bal, schiet en ... Nepyipyvo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Challenge - Honor FC 0:9

79e minuut.
Klungelig pakt Volovyk de bal. Volovyk passt de bal met de wreef. Luur rent richting de bal. Luur draait met de bal, schiet en ... Nepyipyvo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Challenge - Honor FC 0:10

88e minuut.
Volovyk is nu in balbezit. Volovyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Luur de bal. Luur draait met de bal, schiet en ... Nepyipyvo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Tymoshchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymoshchuk geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Skarlosh de bal onder controle te krijgen. Gerasimyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerasimyuk schiet op doel. Sautin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Football Challenge 80%, Honor FC 20%.
Football Challenge - Honor FC 0:10