Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shaleni Osly NVcity
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Shmakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shmakov passt de bal in één keer door. Zabransky is nu in balbezit. Polovkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Polovkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Polovkov probeert de bal aan de voet te houden. Prizetko bereikt de bal nog maar net als eerste. Boroday maakt een afschuwelijke overtreding. Boroday krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Zavjalov is nu in balbezit. Zavjalov passt de bal met de wreef. Polovkov is nu in balbezit. Polovkov haalt uit met een fantastische trap. Maksimov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaleni Osly - NVcity 0:1

15e minuut.
Dyndikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Polovkov onderschept slim de pass. Polovkov probeert naar een medespeler te passen. Natochiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Natochiy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Shmakov is nu in balbezit. Shmakov passt de bal zonder na te denken. Boroday rent richting de bal. Golovko verovert de bal door een tackle van achteren. Golovko geeft de bal voor. Zayats probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Golovko passt de bal in één keer door. Topchiev geeft de bal voor. Dyndikov heeft problemen om de bal te vangen. Natochiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Natochiy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaleni Osly - NVcity 0:2

30e minuut.
Inworp. Leviga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Natochiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Natochiy geeft een lange en hoge pass. Polovkov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ponomarev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Leviga met de inworp. Natochiy is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Tchizhevskiy ... Strafschop! Tchizhevskiy krijgt een gele kaart. Natochiy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Natochiy legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaleni Osly - NVcity 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaleni Osly 67%, NVcity 33%.
Shaleni Osly - NVcity 0:3

50e minuut.
Zazroev probeert de bal aan de voet te houden. Prizetko bereikt de bal nog maar net als eerste. Prizetko passt de bal in één keer door. Zazroev rent richting de bal. Zazroev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Bezus rent richting de bal. Bezus passt de bal zonder na te denken. Prizetko is nu in balbezit. Zazroev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazroev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Strontsitskiy geeft een hoge lob. Ponomarev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bezus rent richting de bal. Polovkov verovert de bal door een tackle van achteren. Polovkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaleni Osly 63%, NVcity 37%.
Shaleni Osly - NVcity 0:3