Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lamantyny Bombezni 3OP9I
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Orlaty geeft een hoge lob. Daar is Butenin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taran rent richting de bal. Butenin onderschept slim de pass. Butenin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Gozda kopt de bal weg. Klungelig pakt Mikhailenko de bal. Mikhailenko met een sublieme pass. Masniy is nu in balbezit. Masniy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamantyny Bombezni - 3OP9I 1:0

9e minuut.
Mikhailenko verovert de bal door een tackle van achteren. Kharchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikhailenko onderschept slim de pass. Mikhailenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamantyny Bombezni - 3OP9I 2:0

21e minuut.
Kharchenko probeert naar een medespeler te passen. Masniy is nu in balbezit. Met opzet legt Butenin zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Butenin moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Butenin schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

26e minuut.
Kamenyuki is nu in balbezit. Kamenyuki geeft een hoge lob. Timets probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Masniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Masniy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Taran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rats verovert de bal door een tackle van achteren. Rats met een sublieme pass. Jaros rent richting de bal. Jaros geeft een hoge lob. Kostyukov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Klichko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozda verovert de bal door een tackle van achteren. Gozda passt de bal in één keer door. Masniy is nu in balbezit. Masniy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamantyny Bombezni - 3OP9I 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamantyny Bombezni 36%, 3OP9I 64%.
Lamantyny Bombezni - 3OP9I 3:0

49e minuut.
Rats bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlaty speelt de bal door. Mikhailenko rent richting de bal. Mikhailenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kril` geeft de bal voor. Odintsov kopt de bal weg. Taran is nu in balbezit. Rats verovert de bal door een tackle van achteren. Rats haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Rats kopt de bal weg. Taran bereikt de bal nog maar net als eerste. Taran geeft een hoge lob. Gozda rent richting de bal. Gozda geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kharchenko controleert de bal met de borst. Orlaty is nu in balbezit. Orlaty probeert naar een medespeler te passen. Masniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Masniy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lamantyny Bombezni - 3OP9I 4:0

85e minuut.
Taran met een sublieme pass. Mikhailenko heeft problemen om de bal te vangen. Kharchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikhailenko is nu in balbezit. Mikhailenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamantyny Bombezni 41%, 3OP9I 59%.
Lamantyny Bombezni - 3OP9I 4:0